Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda Benelux

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer
Nederland
KvK nummer: 27013770


Verzorg je kindje met pure liefde uit de natuur

Schrijf je gratis in voor de Belevingsdag!

31 maart van 10.00 – 13.00 uur

Adviseer jij het liefst 100% natuurlijke verzorging aan aanstaande ouders? Weleda mama & baby-producten bevatten geen synthetische ingrediënten en beschermen, herstellen en verwarmen de kwetsbare babyhuid en die van mama.

Anna Verwaal geeft een lezing over pre- en perinatale imprint en trauma, en hoe je als kraamzorg hierop kunt inspelen. Anna Verwaal is geboorte-consulent en verpleegkundige met moeder-kind specialisatie. Haar expertise is preconceptionele tot postnatale educatie en begeleiding. Ze heeft zich gespecialiseerd op het gebied van hormonale fysiologie en pre- & perinatale psychologie.

Leer tijdens de Belevingsdag Weleda en haar producten kennen. Onze tuinmannen leiden je met plezier rond in onze biodynamische tuin. Er staat ook een geurworkshop op het programma! Naast het ontdekken van onze mama & baby-producten, kan je kennismaken met onze andere productlijnen.