Leer meer over hormonale fysiologie rondom de bevalling

Op 29 september wordt speciaal voor geboortezorg professionals een Belevingsdag georganiseerd. Anna Verwaal geeft een lezing over hormonale fysiologie. Aansluitend zijn er workshops en rondleidingen.

Programma - 29 september 10.00 - 15.00 uur

09.30 - 10.00 uur Ontvangst

10.00 - 12.30 uur Lezing Anna Verwaal

12.30 - 13.30 uur Lunch (verzorgd door Weleda)

13.30 - 15.00 uur Rondleiding en workshop*

 

* Na de lezing van Anna Verwaal zijn er verschillende workshops. Tijdens de ontvangst maak je een keuze hiervoor. 

 

Kosten

€25,- (inclusief lunch en goodiebag)

 

Locatie

Weleda 
Platinastraat 161
2718 SR Zoetermeer

Schrijf je hier in

Hormonale fysiologie tijdens de bevalling. Welke fysiologische processen spelen zich af tijdens de bevalling in het lichaam van een vrouw? Welke hormonen spelen hierbij een rol? Welke functie hebben deze hormonen? Anna Verwaal gaat uitgebreid op al deze vragen in, waarbij duidelijk wordt hoe ingenieus de natuur eigenlijk werkt. Ze ondersteunt haar verhaal met eigen beeldmateriaal van échte bevallingen.

Naast deze lezing leer je tijdens de Belevingsdag Weleda en haar producten kennen. Je kunt kiezen uit een geur- en productworkshop, een tuinrondleiding of een aanvullend gesprek met Anna Verwaal. Tijdens de geur- en productworkshop maak je kennis met onze verschillende soorten crèmes, lotions en oliën. Hier ontdek je ook meteen het gamma voor mama & baby en onze andere productlijnen. Tijdens de tuinrondleiding wordt je door één van onze tuinmannen meegenomen door de biodynamische tuin. Tijdens het gesprek met Anna Verwaal ga je aan de hand van persoonlijke ervaringen in op het onderwerp van de lezing.