Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda AG

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer 
Nederland
KvK nummer: 27013770


Favoriete Bio-product 2015

Amandel Verzachtende Gezichtsolie verkozen tot Favoriete Bio-product 2015

Tijdens de bio-beurs in Zwolle hebben we op woensdag 21 januari de prijs in de wacht gesleept voor het Favoriete Bio-product 2015. Amandel Verzachtende Gezichtsolie  kreeg de meeste stemmen van het publiek en mag nu een jaar lang deze eretitel dragen. Deze verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging.

In totaal werden 26 biologische producten voorgedragen voor de publieksverkiezing. Alle grote en kleine spelers op het gebied van biologische producten deden mee, van de biologische muesli van Albert Heijn tot en met biologische honing van De Traay. Vervolgens was het woord aan het Nederlandse publiek: iedereen kon tussen half oktober en half januari stemmen via de website Mijnfavorietebioproduct.nl. Circa tweeduizend mensen deden mee.

Intensieve verzorging voor de gevoelige huid
€15.99
Koop nu