Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda AG

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer 
Nederland
KvK nummer: 27013770


Arnica Massageolie, je natuurlijke supporter

Favoriet van sporters en fysiotherapeuten

In tegenstelling tot Arnica Sport Douchegel, nieuw in het assortiment, bestaat Arnica Massageolie al meer dan 90 jaar. Kwalitatieve plantaardige oliën zoals zonnebloem- en olijfolie voeden de huid en houden haar elastisch. Arnica Massageolie is dus uitstekend geschikt als verzorgende olie na bad of douche. De formule bevat echter ook extract van Arnica- ook bekend als ‘valkruid’- een gewaardeerde medicinale plant met een herstellende en verwarmende invloed op gewrichten en spieren. 

Een sportmassage  met Arnica Massageolie als voorbereiding op lichamelijke inspanning helpt de spieren op te warmen en de doorbloeding te bevorderen. Na het sporten zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Dankzij deze bijzondere eigenschappen is Arnica Massageolie al jaren favoriet van tal van sporters, massagetherapeuten en fysiotherapeuten. Je hoeft echter geen fanatieke sporter te zijn om van de weldaad van dit product te genieten. Zo brengt het ook meteen verlichting bij spierpijn  of bij stijfheid in nek en schouders.

Verwarmt en ontspant de spieren
€11.99
Koop nu
Ondersteunt het herstel van gevoelige spieren
€7.99
Koop nu