Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda Benelux

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer
Nederland
KvK nummer: 27013770


Je baby masseren: volg je intuïtie

Is je baby soms wat onrustig voor het slapengaan? Of heeft hij last van krampen? In dat geval kan een massage wonderen doen. Ook als je gewoon zin hebt in een heerlijk rustig moment voor jullie beiden, is een massage echt een aanrader.

Uit ervaring weten we dat veel mama’s aarzelen om hun baby te masseren. Sommigen zijn bang om iets verkeerds te doen en anderen weten gewoon niet zo goed hoe je het juist aanpakt. Er zijn diverse manieren om je baby te masseren, en er worden ook heel wat cursussen aangeboden om dit te leren.

Volgens onze visie is babymassage echter heel eenvoudig. Zolang je je intuïtie volgt en rekening houdt met wat je kindje prettig vindt, kun je niets verkeerds doen. In dit filmpje, ontwikkeld in samenwerking met Weleda-vroedvrouw Christina Hinderlich, leggen we je uit hoe je het beste te werk gaat.  Ons belangrijkste advies? Luister naar je baby en geniet met volle teugen…

Verzorgt en beschermt
200 ml
€11.99
Koop nu