Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda AG

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer 
Nederland
KvK nummer: 27013770


De 100% natuurlijke oplossing bij cellulite

Een gladde en stevige huid

Cellulite… Ook al is het iets heel natuurlijks en heeft bijna 90% van de vrouwen ermee te maken, toch geven de meeste dames de voorkeur aan een gladde en stevige huid. Door gezond te eten en regelmatig te sporten stimuleer je de processen in je lichaam die zorgen voor een stralende huid. Dit kun je extra ondersteunen met onze Berken-producten, die dankbaar gebruik maken van de zuiverende kracht van berkenblaadjes.

Ontdek de producten

Het wonder van de berk

Het mysterie van de berk spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. Ondanks zijn elegante verschijning is dit een van de taaiste bomen die er zijn. Dankzij zijn souplesse buigt hij met de harde wind mee en overleeft hij de meest gure weersomstandigheden. En in de lente gebeurt het echte wonder: dan ontstaan de nieuwe, frisgroene blaadjes die barstensvol zitten met waardevolle werkstoffen.

Meer lezen

Advies bij cellulite

Wist je dat erfelijkheid en hormonen een belangrijke rol spelen bij cellulite? En dat mannen er nagenoeg niet mee te maken hebben? Maar ook factoren zoals lichaamsbeweging, voeding en stress bepalen mee of en in welke mate je last hebt van cellulite. En dat betekent ook dat je zelf heel wat kunt doen om cellulite te helpen voorkomen of verminderen.

Naar onze tips