Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda Benelux

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer
Nederland
KvK nummer: 27013770


Ook deze producten zijn interessant voor sporters!

De Arnica Sportlijn kan een weldaad zijn voor zowel je huid als je spieren. Ook andere lichaamsdelen vragen om passende verzorging. Want hoe verzorg je vermoeide voeten het best?

En hoe zorg je voor voldoende energie in je gehele systeem? Met de volgende verzorgingsproducten geef je jezelf de waardevolle verzorging die je gewoon verdient.

Verfris je voeten met Voetbalsem.

Heb je regelmatig last van vermoeide of branderige voeten, bijvoorbeeld na een intensieve workout, dan kun je ze verwennen met Voetbalsem. Deze vetarme balsem helpt om je voeten te verfrissen en ontspannen. Voetbalsem kun je ook voor het sporten gebruiken zodat ze ook tijdens de work-out fris blijven aanvoelen. Bovendien werkt Voetbalsem heel goed bij transpiratie en om vorming van eelt en blaren te voorkomen. Niet voor niets zijn Katja en Alice uit het Weleda Sport Team fans van dit product!

Zuiver jezelf met Berken Extract.

Door het sporten komen er afvalstoffen vrij. Wanneer je sport, breng je namelijk ook je innerlijke huishouding in beweging. Berken Extract helpt je om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Sport je regelmatig, gebruik dan Berken Extract om het effect van je work out te versterken. Daarnaast kun je Berken Extract tijdens het voor- en najaar gebruiken als ondersteunende kuur tijdens de seizoenswisseling, of als aanvulling op je gewone voeding.

Krijg extra energie met Duindoorn Elixer.

Duindoorn Elixer wordt gemaakt van duindoorn sap. Dit zit barstensvol vitamine C en energie die de duindoorn besjes tijdens de zomermaanden hebben opgeslagen. En die energie kun je goed gebruiken wanneer je vaak sport. Ook tijdens de donkere maanden van het jaar heb je baat bij de werking van Duindoorn Elixer. Je gebruikt het, net als Berken Extract, als een korte kuur, als aanvulling op je gewone voeding.

Vitaliseer je benen met Venadoron.

Als sporter weet je hoe belangrijk je bloedcirculatie is. Met goede lichaamsbeweging geef je je benen al de nodige stimulans voor een gezonde bloedsomloop. Toch kan het zijn dat je last hebt van zware, vermoeide benen. En dan komt Venadoron uitstekend van pas. Deze vitaliserende gel stimuleert de doorbloeding en helpt om de bloedvaten stevig en elastisch te houden. Venadoron gebruik je het beste na het sporten.