Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda Benelux

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer
Nederland
KvK nummer: 27013770


Amandel Verzachtende Verzorging

Zachtheid uit de natuur

Bij Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging zijn alle stoffen weggelaten die de huid kunnen prikkelen. Biologische zoete amandelolie is een zeer lichte, bijna transparante en geurloze olie die door koude persing uit de pit wordt gewonnen. Dankzij haar lichte structuur wordt ze goed door de huid opgenomen. De onverzadigde vetzuren versterken de hydrolipidenfilm van de huid en beschermen tegen uitdroging. Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging, bestaande uit een handcrème, douchecrème en bodylotion, kalmeert de gevoelige huid en herstelt haar natuurlijke balans. De producten reinigen, voeden en beschermen op milde wijze zodat de huid weer zacht en soepel wordt.

Ook voor je gezicht

Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid en brengt haar tot rust, zodat ze opnieuw gaat stralen. Amandel Verzachtende Reinigingsmelk verwijdert onzuiverheden en make-up zonder te irriteren en houdt de natuurlijke vochtbalans op peil. Amandel Verzachtende Gezichtsolie wordt goed door de huid opgenomen en is zeer geschikt als intensieve, aanvullende verzorging tijdens de nachtelijke opbouwfase. Amandel Verzachtende Gezichtscrème helpt de gevoelige huid bij het terugvinden van haar natuurlijke evenwicht en ondersteunt tegelijkertijd de gezonde, opbouwende huidfuncties.

Tests door een onafhankelijk instituut tonen aan dat de hydratatie van de huid 24 uur na het aanbrengen van Amandel Verzachtende Bodylotion met 32,5% is toegenomen; na 4 weken met 38,8%. Voor Amandel Verzachtende Handcrème is dat respectievelijk 9,5% en 16,1%.

Intensieve verzorging voor de gevoelige huid
50 ml
€15.99
Koop nu
Milde reiniging voor de gevoelige huid
75 ml
€9.99
Koop nu
Zachte verzorging voor de gevoelige, droge huid
30 ml
€14.99
Koop nu
Zachte verzorging voor de gevoelige, gemengde huid
30 ml
€14.99
Koop nu
Reinigt de (zeer) gevoelige huid mild en zacht
200 ml
€7.99
Koop nu
Kalmeert en hydrateert de (zeer) gevoelige huid
50 ml
€7.99
Koop nu
Kalmeert en verzorgt de (zeer) gevoelige huid
200 ml
€13.99
Koop nu