Weleda Benelux maakt gebruik van cookies. Dit doen we om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. We gaan echter zorgvuldig om met alle informatie en respecteren hierbij steeds je privacy. Meer informatie over ons privacy-beleid lees je in de Algemene voorwaarden.

 


Weleda AG

Platinastraat 161
Postbus 733
2700AS Zoetermeer 
Nederland
KvK nummer: 27013770


Weleda's salon voor natuurlijke schoonheid

Pure verwennerij en persoonlijk advies

Soms wil je gewoon even ontsnappen uit de drukte. Een ontspannende natuurzuivere schoonheidsbehandeling kan dan wonderen doen. Hiervoor kun je terecht in onze mooie behandelstudio midden in onze biodynamische tuin in Zoetermeer, waar Weleda schoonheidsspecialiste Sandra van Amstel (Premium Partner) je met open armen ontvangt. 

Bij elke behandeling gebruikt Sandra puur natuurlijke producten uit ons assortiment die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte van het moment. Ze gaat na wat je huidbeeld is en geeft je ook persoonlijk advies. Zo ontdek je welke producten voor jou geschikt zijn en hoe je hier nadien ook thuis mee aan de slag kunt.

Voor iedereen die toe is aan ontspanning of graag te weten komt hoe je op een natuurlijke manier je huid kunt verzorgen en de conditie ervan kunt verbeteren.

Een behandeling reserveren?

Bel Sandra op het nummer 06-57001651 of stuur haar een mailtje via sandra.v.amstel@weleda.nl

Je kunt ook rechtstreeks een afspraak inplannen via deze link.

 

In verband met vakantie is de salon van 6 juli t/m 4 augustus gesloten.

Ontspannen en loslaten...

Een behandeling begint met een heerlijk verwarmend voetbad met een van onze therapeutische badmelken . Het loslaten van de dagelijkse beslommeringen kan beginnen… Vervolgens neem je plaats op de comfortabele behandelstoel voor een complete reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling, inclusief massages, maskers en heerlijk warme kompressen van zachte biokatoenen handdoeken, waarbij ook de handen en voeten niet vergeten worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100 % natuurlijke producten en ingrediënten. Zo gebruiken we voor het ontharen een pasta op basis van suiker.
Na afloop heb je de unieke gelegenheid om door onze tuin te wandelen of zittend op een bankje de ontspanning nog even op je in te laten werken.

Tariefkaart:

1. Kennismakingsbehandeling (30 minuten): € 29,50

Een fijne manier om kennis te maken met de behandelmethode en de producten. De behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging met heerlijke warme kompressen, huidanalyse, gezicht-, schouder-, nek- en decolleté-massage, aanbrengen van dag- of nachtverzorging en natuurlijk een persoonlijk huidadvies. 

 

2. Basisbehandeling (60 minuten): € 59,50

Jouw wens staat centraal in deze behandeling op maat. Vooraf stemmen we samen de inhoud van de schoonheidsbehandeling af, rekening houdend met je persoonlijke behoefte en huidbeeld van dat moment. De focus kan liggen op ontspanning of op dieptereiniging en/of epileren/ontharen van het gelaat. 

 

3. Complete behandeling (90 minuten): € 79,50

Jouw wens staat centraal in deze ontspannende verwenbehandeling. Vooraf stemmen we samen de inhoud van de schoonheidsbehandeling af, rekening houdend met je persoonlijke behoefte en huidbeeld van dat moment. Het is een complete behandeling inclusief massages, maskers, warme kompressen en desgewenst dieptereiniging, epileren en ontharen gelaat.

 

4. Skin Retreat (ruim 90 minuten) : € 79,50

Tijdens deze unieke specialistische behandeling komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod. Passend bij je gemoedstoestand en huidbeeld van dit moment. Het is een complete behandeling inclusief massages, maskers en heerlijk warme kompressen. Dit alles met volledige aandacht, waardoor je na afloop totale lichamelijke en geestelijke ontspanning ervaart. (lees hier meer over deze specialisatie).

 

5. Arnica -Rug Nek Schouder- Behandeling (60 minuten) : € 59,50

Deze lichaamsbehandeling in buikligging is gericht op ontspanning van met name het rug-nek-schouder en het arm-pols gebied. We hebben ons laten inspireren door het plantje Arnica waarbij de plant karakteristieken en groeiwijze van de plant is in massagegrepen zijn vertaald. Onze Arnica producten worden voor deze behandeling ingezet om zo een optimaal resultaat te behalen.

 

6. Duo Behandeling (100 minuten) : € 99,50

Met z'n tweeën gelijktijdig naast elkaar een behandeling genieten van dezelfde schoonheidsspecialist. Het arrangement ziet er als volgt uit. Ontvangst met een kopje kruiden thee, voetenbad, gezichtsreiniging, huidanalyse, reinigend masker, gezicht/ hals/ decolette massage, voedend masker, dagverzorging, advies, afsluiting met drankje.

 

7. Mama Behandeling (90 minuten) : € 79,50

Een unieke schoonheidsbehandeling afgestemd op de verschillende fase van een zwangerschap. Vooraf stemmen we samen de inhoud van de behandeling af inspelende op je wensen en eventuele lichamelijke ongemakken van dat moment. Het is een complete behandeling inclusief massages, maskers en warme kompressen.

 

8. Update Epileren (30 minuten) : € 29,50

De update bestaat uit een gezichtsreiniging waarna epilatie (met pincet en/of suikerhars) van wenkbrauwen, bovenlip en kin. Afsluitend met een dag verzorging.

"Pure verwennerij en totale ontspanning door een vloeiende massage en heerlijk geurende oliën. Dit is niet zomaar een schoonheidsbehandeling... het is heerlijk genieten voor je hele lijf.
Helemaal af, dankjewel!"

Reactie van een tevreden klant

Interesse?

Wil jij deze unieke ervaring zelf beleven? Dat kan!  Bel Sandra op het nummer 06-57001651 of stuur haar een mailtje via sandra.v.amstel@weleda.nl. Je kunt ook rechtstreeks een afspraak inplannen via deze link.

 

Heb je zin om iemand anders blij te maken met een weldadige schoonheidsbehandeling?  Via dezelfde link kun je een cadeaubon kopen en betalen met IDEAL. Je kiest zelf een datum en tijdstip, maar dit kan eenvoudig worden aangepast door de persoon die dit van jou krijgt. Na ontvangst van de betaling, sturen wij de bon in een brievenbuspakketje naar je toe.

 

Goed om te weten: betalen in de salon kan uitsluitend via PIN.  

Adres: Platinastraat 161, 2700 AS Zoetermeer

 

Over Sandra

Sandra Van Amstel werkt bij Weleda Benelux sinds 2000. De afgelopen jaren was zij intensief betrokken bij de begeleiding en opleiding van de Weleda Partner schoonheidsspecialisten. In dat kader is zij zich zelf steeds meer gaan specialiseren in de verzorgingsproducten van Weleda, een van haar grootste passies. Zij is gediplomeerd schoonheidsspecialist en heeft daarnaast diverse cursussen gevolgd zoals sugaring, zwangerschapsmassage, facelift massage, metamorfose massage en cellulitis massage.

> Volg Sandra op Instagram!