print
 

Weleda’s plantenboekjes: Na lavendel, nu duindoorn
Wie is de duindoorn? Een duindoornstruik ziet er niet direct naar uit dat ze barst van de kiemkracht en vitaliteit. Doornig en houterig groeit ze in de duinen of langs een rivier. Pas als je beter kijkt en waarneemt hoe deze struik groeit, valt je op dat ze uitsluitend op de meest onvruchtbare zandgrond te vinden is. Dan toont ze ineens haar ware, zeer levenskrachtige karakter: ze kan overleven zonder veel voedsel op plekken waar andere planten al lang het loodje leggen.
In de serie ‘kleine plantenbiografieën’ wordt ditmaal de duindoorn in al haar facetten beschreven. U vindt dit boekje in het display met Weleda-producten bij de meeste Weleda Partnerwinkels. Duindoorn: stekelige pionier vertelt u hoe duindoorn groeit en bloeit, hoe ze wordt geoogst en vervolgens verwerkt door Weleda in diverse van haar verzorgingsproducten en welke invloed ze heeft op onze gezondheid.

Puur natuur douchen, elk moment van de dag
Of je nu ’s ochtends een opkikker nodig hebt of ’s avonds wilt bijkomen van een drukke dag, voor elk moment is er een Weleda Douchecrème. We hebben ze nu allemaal bij elkaar in een mooie verpakking gedaan. Verras iemand anders of jezelf met dit Douche Cadeau bestaande uit de vijf Weleda Douchecrèmes (Duindoorn Vitaliseringsdouche, Citrus Verfrissingsdouche, Lavendel Ontspanningsdouche, Wilde Rozen Verwendouche en Berken Douchepeeling, elk 20 ml) en een Weleda-verrassing en geniet!
Adviesprijs: € 8,95