Badderen of douchen met 100% natuurlijke verzorging

Tijdens de eerste maanden wordt je kindje nauwelijks vuil, behalve bij zijn billetjes. Te veel in bad tast het beschermende huidlaagje aan. Bovendien kost het je baby energie om na het bad zijn eigen lichaamstemperatuur weer op te bouwen. Wekelijks even badderen is dus beter dan elke dag. Je kunt wel dagelijks voor een snelle wasbeurt kiezen.

Uitgebreid badje

Het badje is altijd een bijzonder moment voor baby en ouders. Maak er dus voor beide een feestmomentje van. Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft en het badje vol genoeg zit. Zo krijgt je baby het niet koud. De babyhuid droogt snel uit. Gebruik daarom een natuurlijke shampoo die de huid en haartjes mild reinigt.

Snelle wasbeurt

Voor een dagelijkse wasbeurt kleed je je baby niet helemaal uit. Zo blijft hij warmer. Reinig het gezichtje voorzichtig met een hydrofiel washandje. Was het lichaam met milde, natuurlijke shampoo die niet prikt in de ogen. Vergeet hierbij de huidplooien niet. De billetjes kun je als dat nodig is, extra schoonmaken met olie.

Calendula Babyshampoo & Douchecrème

Reinigt babyhaar en de babyhuid uiterst mild. Prikt niet in de ogen.
31 reviews
200 ml
€7.99
Koop nu

“Deze shampoo ruikt zo lekker en voelt heerlijk zacht. Dat het 100% natuurlijk is maakt het nóg leuker om te gebruiken.” – Evi, gebruiker Calendula Babyshampoo & Douchecrème

Beschermende en verwarmende effect van Calendula

Calendula is de naamgever van onze babyverzorging en dus ook van onze babyshampoo en douchecrème. En dat is niet voor niets. Calendula, is een gele bloem die ook wel bekend staat als de goudsbloem. Deze staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering. Niet alleen een prachtig symbool, de werking doet er zeker niet aan onder.

Calendula staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermende, versterkende en verwarmende effect op de huid van jouw baby.

Gebruik 100% natuurlijke en milde babyshampoo

Calendula Babyshampoo & Douchecrème bevat uitsluitend heilzame, natuurlijke ingrediënten die de babyhuid verzorgen vanaf de eerste dag.

  • Prikt niet in de oogjes
  • Reinigt mild en droogt de huid niet uit
  • Met extract van biologische Calendula, sesamolie en zoete amandelolie
  • Ontwikkeld met verloskundigen en apothekers

Bekijk onze 100% natuurlijke musthaves voor jouw baby:

Calendula Babyshampoo & Douchecrème

Reinigt babyhaar en de babyhuid uiterst mild. Prikt niet in de ogen.
31 reviews
200 ml
€7.99
Koop nu

Calendula Billenbalsem

Deze rijke balsem verzorgt gevoelige babybillen en kalmeert de rode en schrale huid.
118 reviews
75 ml
€8.49
Koop nu

Calendula Verzorgende Babyolie

Verzachtende babyolie met verwarmend en beschermend effect
30 reviews
200 ml
€12.99
Koop nu