Weleda en Naturalis samen sterk voor biodiversiteit

Naturalis en Weleda hebben een gezamenlijke passie voor natuur én de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In Nederland en de rest van de wereld. Beleef zelf alles over de biodiversiteit bij het net geopende Naturalis museum. Nu met €5 entreekorting bij aankoop van een Weleda product.

€5 korting op entree Naturalis

Beleef zelf alles over de biodiversiteit bij het net geopende Naturalis: het nationale kennisinstituut over biodiversiteit.

Bij aankoop van een Weleda product ontvang je €5 korting op een entreekaartje voor Naturalis in de maand november. Daarnaast ontvang je ook nog eens 10% productkorting. De actie is geldig tot 30 november. 

Bekijk de volledige actievoorwaarden of ga naar weleda.nl/entreekaart om jouw code te verzilveren. 

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Verkooppunt

Samen sterk voor biodiversiteit

Naturalis en Weleda hebben een gezamenlijke passie voor natuur én de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In Nederland en de rest van de wereld. Veel van de grondstoffen voor voeding en onze producten worden door de natuur geleverd. Als de biodiversiteit verdwijnt worden alle soorten en uiteindelijk ook de mens, in hun voortbestaan bedreigd.

Dankzij de samenwerking tussen Weleda en Naturalis wordt het belang van biodiversiteit onder de aandacht gebracht. En kan Naturalis investeren in onderzoek naar biodiversiteit, onder andere via een langlopend project in Bhutan.

Lees meer over onze samenwerking

Biodiversiteitsproject Bhutan

De planten- en insectenwereld in Bhutan is uit elkaar gegroeid en de natuur is uit balans geraakt. Naturalis onderzoekt wat de invloed van klimaatverandering is op deze veranderingen. Vanuit die kennis dragen zij bij aan een oplossing om de planten- en insectenwereld weer samen te krijgen. Hierdoor blijft de natuur in balans en de biodiversiteit in stand.

 Wil je meer weten over het project in Bhutan? Je leest er meer over bij Naturalis.

Kies ook voor onze natuur

Wanneer je kiest voor natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda maak je direct het verschil. Met onze duurzame teeltprojecten waarborgen we het voortbestaan van planten en andere waardevolle natuur. En samen met onze partners, zoals Naturalis, zetten we ons in voor het behoud van biodiversiteit.

Kortom, lief voor je huid en lief voor de wereld! Bekijk onze verzorgingsproducten

 

"Ik kies voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten omdat ik geen synthetische stoffen op mijn huid wil smeren. Het voelt beter om de kracht van de natuur in te zetten" - Lina