Jij bent de natuur

Wist je dat we gemiddeld 80 tot 90% van ons leven binnen zijn? Zelfs als we ergens naartoe gaan, gebruiken we de auto, de trein of het vliegtuig. Maar als we naar buiten gaan, de natuur in, voelen we ons veel meer in leven, vind je niet? We ademen dieper, denken helderder, worden geïnspireerd en leven volop.  

Ervaar de verbinding met de natuur

De verbinding tussen mens en natuur is een van de grootste redenen waarom Weleda kiest voor puur natuur. Wij geloven dat niets ons er beter laat uitzien en voelen als we ons verbinden met de kracht van de natuur.

 

In harmonie met mens en natuur

Om ervoor te zorgen dat ons ecosysteem in balans is, gebruiken wij plantaardige ingrediënten. Bovendien gaat het er bij Weleda niet alleen over hoe de planten worden geteeld, maar ook waar en wanneer ze groeien. We maken gebruik van de wijsheid van de natuur om ook jou opnieuw te verbinden met de natuur.

Onze manier van werken

Elke plant heeft zijn eigen kracht

Onze huid heeft verschillende behoeftes, afhankelijk van het seizoen, onze gezondheid, levensstijl of leeftijd. Met de kracht van de planten kunnen we jouw huid bieden wat het nodig heeft. 

Ontdek onze hoofdplanten

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
50 reviews
30 ml
€5.99
Koop nu

Verstevigende Dagcrème

Antioxidatieve verzorging met granaatappel. Voor de 40+ huid.
48 reviews
30 ml
€25.99
Koop nu

Skin Food Body Butter

Intensief voedende body butter. Verzorgt droge huid van top tot teen.
34 reviews
150 ml
€14.99
Koop nu

Lavendel Ontspannende Body Olie

Verzorgt en brengt tot rust
1 review
100 ml
€15.99
Koop nu