Weleda en Naturalis samen sterk voor biodiversiteit

De natuur is op allerlei manieren goed voor de mens. Niet voor niets ontwikkelt Weleda 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Omdat al onze producten uit de natuur komen, voelen wij ons extra verantwoordelijk. De zorg voor de natuur is daarom ook onderdeel van onze missie. Net als die van onze duurzame partner Naturalis Biodiversity Center.

Koop Weleda en draag bij aan biodiversiteit

Je ontvangt nu 20% korting op alles van Weleda en je draagt direct bij aan biodiversiteit! Weleda staat samen met Naturalis voor het behoud van biodiversiteit. Koop nu Weleda en draag direct bij aan het insectenonderzoek van Naturalis.

Vind een verkooppunt >

De korting geldt alleen bij deelnemende verkooppunten en niet voor Weleda Geneesmiddelen en cadeaus. De actie loopt tot en met 27 september 2020.

Biodiversiteitsproject Bhutan

Dankzij de samenwerking tussen Weleda en Naturalis wordt het belang van biodiversiteit onder de aandacht gebracht. En kan Naturalis investeren in onderzoek naar biodiversiteit, onder andere via een langlopend project in Bhutan.

Lees meer over onze samenwerking

Draag jij ook je steentje bij?

Biodiversiteit is een actueler thema dan ooit en staat meer en meer onder druk. Het op grote uitsterven van dier- en plantsoorten vormt een directe bedreiging voor onze leefomstandigheden. Al bijna 25% van het aantal insecten is verdwenen. Met deze 5 tips, kan ook jij bijdragen aan meer insecten en dus meer biodiversiteit in je tuin of op je balkon.

Lees de 5 tips
200 ml
€7.99
Koop nu

Duindoorn Vitaliserende Body Olie

Voedt de droge huid intensief
100 ml
€15.99
Koop nu

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
30 ml
€5.99
Koop nu