Het belang van biodiversiteit

Al het leven op aarde is afhankelijk van ander leven. En die biodiversiteit staat onder druk. Zo is de afgelopen 30 jaar al 76% van de insecten verdwenen. Omdat al onze producten uit de natuur komen, voelen wij ons extra verantwoordelijk.

Koop Weleda en draag bij aan biodiversiteit

Je ontvangt nu 20% korting op alles van Weleda en je draagt direct bij aan biodiversiteit! Weleda staat samen met Naturalis voor het behoud van biodiversiteit. Koop nu Weleda en draag direct bij aan LiveScience van Naturalis.

Vind een verkooppunt >

De korting geldt alleen bij deelnemende verkooppunten en niet voor Weleda Geneesmiddelen en cadeaus. De actie loopt tot en met 26 september 2021.

Inzet voor biodiversiteit

Weleda zet zich wereldwijd in voor een betere biodiversiteit. In de tuinen en teeltprojecten waar onze ingrediënten vandaan komen, werken we met biologische, biodynamische en regeneratieve teelt.

Onze producten zijn altijd 100% natuurlijk. We vinden het belangrijk om meer aan de natuur terug te geven dan dat we nemen voor onze producten.

Samen sterk met biodiversiteit

De zorg voor het behoud van natuur en een betere biodiversiteit is een onderdeel van onze missie. En die zorg doen we niet alleen. Naturalis Biodiversity Center en Weleda hebben een gezamenlijke passie voor natuur én de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In Nederland en de rest van de wereld.

Jouw bijdrage gaat naar LiveScience van Naturalis

Naturalis onderzoekt de natuur om biodiversiteit te behouden. Dat doen ze onder andere met LiveScience. De zaal waar onderzoekers live laten zien waar ze mee bezig zijn. Je kijkt de onderzoekers letterlijk op de vingers bij hun onderzoek naar biodiversiteit. Van eeuwenoude dinosauriërs tot de mooiste vlinders.

Weleda steunt LiveScience van Naturalis, om onderzoek naar biodiversiteit uit te breiden en biodiversiteit nog meer onder de aandacht te brengen.

Lees meer over de samenwerking

Goed voor jezelf én goed voor de wereld

Door te kiezen voor Weleda, maak je een bewuste keuze. Want al 100 jaar staat zorg voor mens en natuur bij ons centraal. Daarom zijn onze producten ook echt 100% natuurlijk.

Maar onze zorg gaat nog veel verder. Zo zijn we erg trots op onze:

  • Biologische teelt
  • Eerlijke handel
  • Milieuvriendelijke productiemethoden