Koop Weleda en steun Natuurmonumenten

Onze verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk. Zo geven we de gift van de natuur door aan jou. Omdat we meer terug willen geven dan we nemen, werken we samen met Natuurmonumenten om de natuur in Nederland te beschermen. En dat is nodig, want ook bij ons gaat de biodiversiteit nog steeds flink achteruit.

Koop Weleda en steun Natuurmonumenten!

 

  • Tot en met 6 april krijgt Natuurmonumenten van ons per verkocht product een bedrag om 1m2 nieuwe natuur te creëren in Nederland.
  • Bovendien krijg jij tijdens de actieperiode 25% korting op al onze producten*. Want hoe meer producten we verkopen, hoe meer nieuwe natuur!
  • Mis dit unieke aanbod niet en ga snel langs bij je dichtstbijzijnde verkooppunt!

 

Vind een verkooppunt in je buurt

Enkel geldig t/m 6 april 2019 in deelnemende verkooppunten. Korting niet van toepassing op geneesmiddelen. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Hoe werkt het?

Tijdens de actieperiode doneren we voor elk product dat jij koopt een vast bedrag aan Natuurmonumenten. Hiermee gaan ze aan de slag om bestaande natuur te herstellen en ontwikkelen én om nieuwe natuur aan te leggen.

Het resultaat? Nieuw natuurgebied dat ruimte biedt aan planten en dieren die anders met uitsterven bedreigd zijn.

Leuk om te weten: sinds de start van onze samenwerking 5 jaar geleden hebben we samen al 428.581 m2 nieuwe natuur gerealiseerd!

Je kunt nog meer doen!

Wist je dat je in je eigen tuin of balkon ook heel wat kunt doen om extra kansen te bieden voor de biodiversiteit? Met enkele eenvoudige ingrepen maak je de natuur in je eigen omgeving weer aantrekkelijk voor insecten, vogels, kikkers en andere dieren. En je kunt er zelf ook volop van genieten.

Bekijk onze tips!