Sensitive Skin Challenge - week 6

Je huid in balans? Doe de test en win!

Proficiat! Je hebt de Sensitive Skin Challenge bijna afgerond. Dit is het moment na te gaan of je gevoelige huid inmiddels tot rust is gekomen. Via de Sensitive Skin Test kun je zelf onderzoeken hoe het nu gesteld is met je huidbeeld en of de Challenge zijn vruchten heeft afgeworpen.

De test bestaat uit meerkeuzevragen en kost ongeveer 5 minuten om in te vullen. Op basis van de door jou ingevulde antwoorden krijg je van ons een aangepast advies. Want je huid in balans houden stopt natuurlijk niet hier en nu.

Doe de test en maak kans op een unieke verwenbehandeling!

Er is nog een extra reden om deel te nemen aan de test. We geven immers 10 unieke Weleda Skin Retreats bij een Weleda Schoonheidsspecialist weg.

 

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is de schiftingsvraag en je naam en e-mail adres invullen. De winnaars worden rond 28 oktober persoonlijk op de hoogte gesteld via e-mail.

 

Veel succes!

Vragen bij de uitkomst van de test?

Stuur een mail naar challenge@weleda.nl: onze schoonheidsspecialistes helpen je graag verder! We doen ons uiterste best om je mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

€16.99
Koop nu
Gevoelige, droge huid
€15.49
Koop nu
€15.49
Koop nu
Reinigt mild en zacht de (zeer) gevoelige huid
€7.99
Koop nu
Kalmeert en hydrateert de gevoelige huid
€7.99
Koop nu
Kalmeert en verzorgt de gevoelige huid
€14.99
Koop nu