Geef je spieren het beste uit de natuur!

Na een intensieve sportsessie hebben je spieren wel wat extra aandacht verdiend. Maar ook voor het sporten is het verstandig om ze goed te verzorgen.

 

Arnica Sportverzorging, bestaande uit Arnica Massageolie, Arnica Sport Douchegel, Arnica Sport Bad en Arnica Sport Gel geeft je spieren én je huid het beste uit de natuur en zorgt ervoor dat je nog meer geniet van de weldaad van sport.

Arnica Massageolie

Arnica Massageolie is de klassieker in de Arnica Sport-lijn. Al ruim 90 jaar oud en nog altijd even geliefd. Of het nu gaat om professionele atleten, fysiotherapeuten of recreatieve sporters, Arnica Massageolie is precies wat je nodig hebt om je spieren te verzorgen voor en na het sporten. Dit topproduct werd niet voor niets verkozen tot Favoriete Bioproduct in 2016 met maar liefst 61% van de stemmen!

Voor soepele spieren voor en na het sporten

Je kunt Arnica Massageolie voor heel wat verschillende doeleinden gebruiken. Ingrediënten als zonnebloem- en olijfolie voeden de huid en houden haar elastisch. Verder helpt een massage met Arnica Massageolie voor het sporten de spieren op te warmen en de doorbloeding te bevorderen. Hiervoor zorgt het Arnica extract. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Lees hier onze tips voor een goede sportmassage! Ook brengt deze olie verlichting bij stijfheid in nek en schouders.

Arnica Sport Bad

Een bad na het sporten werkt ultiem ontspannend. Voeg je Arnica Sport Bad aan het warme water toe, dan genieten je spieren volop van de warmte en de ontspanning waardoor ze makkelijker herstellen van de geleverde prestatie. Hiervoor zorgt het Arnica-extract. Bovendien is deze badmelk uiterst mild waardoor je huid niet uitdroogt. Een betere beloning na het sporten is er niet!

Arnica Sport Douchegel

Heb je geen bad of neem je na het sporten liever een verkwikkende douche? Laat je dan vergezellen door Arnica Sport Douchegel! De milde formule reinigt de huid in alle zachtheid en beschermt tegen uitdroging. Etherische oliën van lavendel en rozemarijn zorgen voor een verrassend parfum, dat enerzijds ontspant en anderzijds lichaam en geest een frisse boost geeft. Ideaal na het sporten, maar ook een erg fijne manier om de dag te beginnen.

Arnica Sport Gel

Waar de andere verzorgingsproducten van Arnica Sport bij je dagelijkse verzorging passen, pas je Arnica Sport Gel juist toe wanneer je na het sporten last hebt van stijve spieren of een blauwe plek. Breng de gel dan zo snel mogelijk aan. Arnica Sport Gel heeft een verkoelend effect en helpt bij een snel herstel. Bij voorkeur meerdere keren aanbrengen op de eerste dag(en). Een absolute aanrader om in je EHBO-tasje te hebben.