Arnica. Nr. 1 in Natuurlijke Sportverzorging.

Geef je spieren het beste uit de natuur

Of je nu vaak en fanatiek sport, of af en toe voor je plezier beweegt, je lichaam krijgt het al snel flink te verduren. Voor je het weet, heb je last van vastzittende of gevoelige spieren, stijfheid in nek en schouders of een blauwe plek. Bereid je daarom goed voor en verzorg je lichaam waar dat nodig is, vóór, tijdens en na het sporten. Arnica Sportverzorging helpt je hierbij en biedt je de ideale ondersteuning.

Een complete serie weldadige, werkzame producten

Je wilt soepel zijn en blijven. Maar dat gaat niet vanzelf. Het begint met een gezonde levensstijl, gebalanceerde voeding en aandacht voor je lichaam. Die aandacht is zelfs essentieel wanneer je fysieke inspanningen levert. Juist dan draait het om intensieve verzorging van je spieren. Hiervoor hebben we, naast Arnica Massageolie en Arnica Sport Douchegel, nu twee nieuwe oplossingen uit de natuur: Arnica Sport Bad en Arnica Sport Gel.

“Arnica Massageolie houdt mijn beenspieren soepel na het hardlopen. Zelfs na een halve marathon is er geen spierpijn te bespeuren! De geur vind ik erg fijn en de olie smeert heel soepel uit. En ook prettig om te weten dat mijn de huid niet wordt afgesloten.”

Reactie van een tevreden gebruiker

Favoriet van sporters en fysiotherapeuten: Arnica Massageolie

Waarschijnlijk ken je Arnica Massageolie al. Een massage met deze ‘wonderolie’ is niet alleen heerlijk ontspannend, maar stimuleert ook de doorbloeding van je spieren, voorkomt dat je kramp krijgt en zorgt voor de natuurlijke regeneratie van je huid zodat deze gezond en elastisch blijft. Maar ook bij stijfheid in je nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Niet voor niets is het al meer dan 90 jaar de favoriet van vele honderdduizenden sporters, fysiotherapeuten, masseurs en ‘kenners’ wereldwijd.

Wist je dat Arnica Massageolie ook helpt bij…

  • Spierpijn (rug, benen, billen) tijdens je zwangerschap?
  • Groeipijn bij kinderen?
  • Stijve spieren als gevolg van een verkeerde werkhouding?
  • Stramme spieren op oudere leeftijd?

 

Nieuw: Arnica Sport Bad en Arnica Sport Gel

De Arnica-extracten die Weleda gebruikt, hebben unieke weldadige, helende en verzorgende eigenschappen. Daarom bieden we je, naast Arnica Massageolie en Arnica Sport Douchegel, twee nieuwe, aanvullende producten die ook Arnica-extract bevatten: Arnica Sport Gel, die helpt bij het herstel van gevoelige spieren en bij de verzorging van blauwverkleuring van de huid en Arnica Sport Bad, dat niet alleen ontspannend en verkwikkend werkt, maar ook, in combinatie met het warme badwater, het herstel van je spieren helpt bevorderen.

Wat kun je doen tegen spierpijn en kramp?

Iedereen heeft weleens spierpijn of kramp. Bijvoorbeeld tijdens of na het sporten, door een gebrek aan voorbereiding of door overbelasting van de spieren. Maar ook op andere momenten en bij andere activiteiten kun je -langdurig en zelfs voortdurend- last hebben van spierpijn en kramp. Daar zijn verschillende oorzaken voor, zoals je hierna kunt lezen. Maar misschien nog belangrijker is wat je ertegen kunt doen en hoe je spierpijn en kramp kunt voorkomen en behandelen.

Lees ons advies

Het wonder van Arnica

Misschien heb je al eerder gehoord van Arnica. Of je hebt het gebruikt zonder dat je het wist.... Hoe dan ook, Arnica heeft bijzondere eigenschappen. Daarom worden extracten van dit plantje, dat ook wel valkruid wordt genoemd, al sinds een eeuwigheid voor verschillende toepassingen gebruikt. En dus ook in Arnica Sportverzorging. Maar wat maakt Arnica nu zo bijzonder? En wat doet het eigenlijk voor je spieren?

Lees meer over Arnica

Waarom Arnica Sportverzorging?

 

  1. Met Arnica-extract, bekend om zijn positieve invloed op de spieren
  2. Bewezen werkzaamheid
  3. Met de stimulerende geur van rozemarijn en lavendel
  4. Voor, tijdens én na het sporten
  5. 100% natuurlijk

 

Verwarmt en ontspant de spieren
€12.99
Koop nu
Verkwikt en geeft energie
€7.99
Koop nu
Ontspant en bevordert het herstel van de spieren
€14.49
Koop nu
Eerste hulp bij gevoelige en stijve spieren
€9.99
Koop nu