Ken je ons al?

Wij zijn Baby Gans, Baby Beer, Baby Leeuw en Baby Rendier, 4 schattige houten diertjes uit de AnaMalz-collectie. We houden van de natuur en doen niets liever dan spelen en plezier maken met onze vriendjes. We bestaan uitsluitend uit duurzame, natuurlijke en veilige materialen en zijn geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Spaar ons alle 4!

Vind jij ons ook zo leuk? Verzamel ons dan alle 4, zodat we samen heel wat spannende avonturen kunnen beleven! Van 9 mei t/m 5 juni krijg je 1 van de 4 Baby AnaMalz gratis* bij aankoop van een product uit het Calendula Baby-assortiment. Lees de actievoorwaarden voor meer informatie.

*Actievoorwaarden

  • De actie loopt in Nederland en België en betreft een gratis Baby AnaMalz (leeuw, rendier, gans of beer) t.w.v. € 6,95. Deze zijn niet afzonderlijk te koop.
  • De koper heeft recht op 1 Baby AnaMalz bij aankoop van 1 product uit de Calendula Baby-serie, m.u.v. travelsize verpakkingen.
  • De actie loopt -tenzij anders vermeld- van 9 mei t/m 5 juni 2016 en is uitsluitend verkrijgbaar bij Etos, Holland & Barrett, Gezond & Wel, Vitamin Store, EkoPlaza, Dio, Estafette en deelnemende natuurwinkels.  
  • Niet alle Baby AnaMalz zijn in iedere winkel verkrijgbaar. Vraag in uw winkel naar de voorwaarden.
  • Ondanks zorgvuldige inkoop kan het voorkomen dat acties snel zijn uitverkocht.
  • Aanbod geldig zo lang de voorraad strekt.

 

Download je gratis e-book

Baby Leon speelt samen met zijn vriendjes verstoppertje. Benieuwd waar hij zich verstopt heeft? Download het gratis e-boekje “Baby Leon en het geheim van Calendula.”

Naar het boekje

Gratis kleurplaat

Wil je kindje zelf creatief aan de slag met Baby AnaMalz?

Download onze gratis kleurplaten!

Kleurplaat 1
Kleurplaat 2

Meer weten over de Baby AnaMalz en hun ouders? Ga naar anamalz.nl!

Een wondertje uit de natuur

Het krijgen van een kindje is en blijft een wonder. En dat wondertje wil je natuurlijk alleen maar omringen met zachtheid en puurheid.

Daarom verzamelden we heel wat tips en advies om je baby op een zo natuurlijke manier te verzorgen. Ook leggen we uit wat je kunt doen om je kindje lekker te laten slapen en wat je kunt doen bij de meest voorkomende babykwaaltjes.

Lees onze tips
Reinigt mild en verzorgt
€7.99
Koop nu
Beschermt en helpt de huid herstellen
€7.99
Koop nu
Verzorgt en beschermt
€11.99
Koop nu
Verzorgt, beschermt en hydrateert
€7.99
Koop nu
Verzorgt intensief en beschermt
€7.99
Koop nu
Reinigt zacht en verzorgt
€11.99
Koop nu