Calendula Billenbalsem: 30 jaar tederheid

Calendula Billenbalsem beschermt en verzorgt tere babybilletjes, al dertig jaar lang

Natuurlijk laagje

Dit jaar mag Calendula Billenbalsem, een van onze klassiekers uit de Calendula Baby-serie, maar liefst 30 kaarsjes uitblazen! Inderdaad,  al 30 jaar lang zorgt Calendula Billenbalsem in alle zachtheid voor de tere babybilletjes. De formule werd in de loop der jaren wat aangepast, maar het is nog steeds de unieke combinatie van Calendula-extract, zinkoxide en zoete amandelolie die de billetjes helpt herstellen. Zuivere bijenwas en wolwas vormen een dun natuurlijk laagje dat de huid tegen vocht beschermt zonder deze af te sluiten.

Review van de Calendula Billenbalsem

Eerste hulp bij rode billetjes

Calendula Billenbalsem werd ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de babybilletjes. In het luiergebied kunnen huidirritaties immers gemakkelijk de overhand krijgen, met rode billetjes als gevolg. Calendula Billenbalsem, bij voorkeur rijkelijk aangebracht, verzorgt de geïrriteerde huid, vermindert roodheid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Meer weten over de dagelijkse verzorging van je baby?
Lees onze rubriek ‘Advies bij babyverzorging’.

Verzorging, warmte en bescherming

Calendula Billenbalsem maakt deel uit van de Calendula Baby-verzorgingslijn, samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften van de babyhuid. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten geven de babyhuid de nodige verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag. De combinatie van voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën en geneeskrachtige extracten sluiten de huid niet af, maar laten haar ademen.

“Ongelooflijk, hoe snel rode billetjes of andere huidirritaties verdwijnen na het aanbrengen van Calendula Billenbalsem. Daarom zit hij in elke verzorgingstas.”
Reactie van Liesbeth, tevreden gebruikster

Beschermt en helpt de huid herstellen
€7.99
Koop nu