Nieuw: Activerende Douchegel voor de Man

100% natuurlijk en beter voor de natuur

Douchen is heerlijk. Als verkwikkende start van je dag, of als ontspannende afsluiter. De kans is groot dat je, net als vele anderen, graag doucht. Maak je daarbij gebruik van een klassieke douchegel of -crème, dan kan dat de natuurlijke beschermlaag van je huid aantasten en bovendien belast je het milieu. Neem daarom liever een product dat goed is voor jou én voor de natuur. Bij Weleda heb je de keuze uit maar liefst 9 verschillende doucheproducten, waarvan een nieuwkomer: Activerende Douchegel voor de Man.

Nieuw: Activerende Douchegel voor de Man

Speciaal voor mannen ontwikkelden we een gloednieuwe Activerende Douchegel. Deze heeft een licht schuimende gel-textuur en een aangenaam, mannelijk parfum, samengesteld uit een compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder rozemarijn en tropische verbena, met een verfrissend en activerend effect. De zeepvrije formule, samengesteld uit vetzuurglyceride en wasactieve stoffen op natuurlijke basis, reinigt de huid in alle zachtheid en beschermt tegen uitdroging.

Heerlijk genieten met ‘eerlijke’ ingrediënten

Onze puur natuurlijke, bio-afbreekbare doucheproducten verfrissen en verzorgen je lichaam van top tot teen. Dankzij de unieke samenstelling van milde, wasactieve stoffen op basis van kokos en suiker verrijken ze de beschermlaag van je huid. Ze zijn bovendien volledig vrij van synthetische stoffen zoals Sodium Lauryl Sulfaat (SLS) en Sodium Laureth Sulfaat (SLE) en daardoor extra mild. Samen met de voedende plantaardige oliën en de etherische oliën die de crèmes en gels een eigen karakter geven, zorgen ze ervoor dat je huid haar gezonde glans behoudt en je zonder zorgen kunt genieten van een (h)eerlijke douche.

Waarom doucheproducten van Weleda?

Bevatten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten
Biologisch afbreekbare formule
Zeepvrij, beschermt de huid tegen uitdroging
Heerlijk mild en zacht
Verrijken de natuurlijke beschermlaag van je huid

 

Vitaliseert en verfrist
€7.99
Koop nu
Verkwikt en geeft energie
€7.99
Koop nu
Reinigt mild en zacht de (zeer) gevoelige huid
€7.99
Koop nu
Activeert en verfrist
€7.99
Koop nu
Opwekkend en vitaliserend
€7.99
Koop nu
Verzorgt en verzacht
€7.99
Koop nu
€7.99
Koop nu
€7.99
Koop nu