Energiek en slank met berkenblaadjes

Lenteboost

De berkenboom is al eeuwen lang het symbool voor lente en zuivering. Zo reinigde men in de Middeleeuwen de ziel door zichzelf met berkentakken op de rug te slaan. Bij Weleda kiezen we voor een iets zachtere aanpak. We ontwikkelden drie complementaire producten die het lichaam zuiveren, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het resultaat? Een gladdere huid en een frisse opkikker voor lichaam en geest.

Het huidbeeld verfijnen

Om je huid strakker en gladder te maken, kun je je douchecrème twee maal per week vervangen door een milde peeling. Daar waar de meeste peelings ervoor zorgen dat een gedeelte van de opperhuid wordt verwijderd, maakt Berken Douchepeeling enkel de dode huidcellen los. Dankzij haar unieke samenstelling op basis van natuurlijke ingrediënten is dit product ook geschikt voor de gevoelige huid. De peeling bestaat uit natuurlijke, afbreekbare parels op basis van bijenwas en carnaubawas en een extract van berkenblaadjes dat zorgt voor een zuiverende werking.

 

De huid en het bindweefsel verstevigen

Berken Cellulitis Olie bevat een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. Tarwekiemolie en het extract van rozemarijn bevorderen de doorbloeding en verstevigen het bindweefsel. Door twee maal per dag je buik, billen en dijen in te masseren met Berken Cellulitis Olie zal je huid steviger en gladder aanvoelen en kan de dij-omtrek zelfs enkele centimeters afnemen.

Onderzoek door het onafhankelijke instituut Derma Consult* wees uit dat bij correct gebruik van Berken Cellulitis Olie na 28 dagen de stevigheid van de huid toeneemt met 22%, de gladheid verbetert met 21% en de dij-omtrek tot 3,6 cm kan afnemen.

*Uitgevoerd bij vrouwen van 41 tot 59 jaar die twee maal per dag Berken Cellulitis Olie gebruikten.

Reinigende kuur

Voor een optimaal resultaat kun je nog meer doen. Door te kiezen voor een lichte, evenwichtige voeding en regelmatig te sporten stimuleer je de processen in je lichaam die zorgen voor een stralende huid. Je kunt dit nog extra ondersteunen met een reinigende kuur. Bio Berken Extract op basis van berkenblad en vers citroensap ondersteunt de nierfunctie bij de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en geeft het lichaam opnieuw vitaliteit. Ideaal als detoxkuur na de winterperiode of in het najaar.

Verstevigt het bindweefsel en maakt de huid glad
€18.49
Koop nu
Maakt de huid glad en zacht
€9.99
Koop nu
Reinigende voor- en najaarskuur
€12.99
Koop nu