Aangepaste verzorging voor de rijpe huid

Kenmerken van een rijpe huid

Bij een rijpe huid vertraagt de stofwisseling aanzienlijk. Bij de meeste vrouwen start dit proces na hun vijftigste, wanneer ook de menopauze zich aandient en het oestrogeengehalte begint te dalen. De huid zal zichzelf trager herstellen en heeft minder weerstand. De productie van collageen en elastine neemt af en er wordt minder talg aangemaakt. Als gevolg hiervan heeft de huid de neiging om droger te worden en verliest ze aan elasticiteit en spankracht. De gezichtscontouren worden slapper en rimpels kunnen dieper worden.

Werkzame stoffen uit de natuur

De olie van Evening Primrose, ook bekend als teunisbloemolie, bevat onder andere linolzuur en het zeldzame gamma-linoleenzuur, onverzadigde vetzuren die een belangrijke rol spelen bij de vetstofwisseling van de huid. Als belangrijke bouwstenen van het celmembraan zijn ze onmisbaar voor de vorming van de huidbarrière. Met het ouder worden is de huid steeds minder in staat om zelf gamma-linoleenzuur te produceren. De huid droogt dus sneller uit. Teunisbloemolie beschermt de huid tegen vochtverlies, versterkt de huidbarrière, verbetert de huidelasticiteit en bevordert de regeneratie. Deze werking wordt ondersteund door andere ingrediënten zoals macadamianootolie, karitéboter, sacha-inchi-olie en gotu kola-extract.

Uniek parfum

Het parfum is een interpretatie van de frisse, subtiele bloemengeur van bloeiende teunisbloemen. Kardemom zorgt voor een stimulerende frisse hoofdnoot en werkt versterkend. Het bevordert de concentratie, werkt opbeurend en geeft energie. Magnoliablad staat met zijn groene bloemengeur met exotisch-sensuele nuances centraal in het geurpalet. Het zorgt voor duidelijkheid en structuur in onze gedachten, is hartverwarmend, werkt inspirerend en geeft nieuwe impulsen. De zachte, houtachtige balsamico-toetsen van sandelhout geven de compositie diepgang en laten een geheimzinnige, zachte geur achter op de huid. Sandelhout zorgt voor stabiliteit en helpt om evenwicht en innerlijke rust te vinden. Het resultaat is een bijzondere, natuurlijke, geur die  de zintuiglijke waarneming stimuleert en de individualiteit, uitstraling en levensvreugde onderstreept van de rijpe vrouw in de bloei van haar leven.

Waarom kiezen voor Evening Primrose?

  1. 100% natuurlijk 
  2. Revitaliseert de rijpe huid 
  3. Stimuleert het natuurlijk vernieuwingsproces van de huid 
  4. Verbetert de gezichtscontouren 
  5. Versterkt de huidstructuur 
  6. Verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid 
  7. Voedt de huid intensief 
  8. Stimuleert het eigen immuunsysteem in de huid

Voor gezicht én lichaam

De Evening Primrose-serie bestaat uit een compleet assortiment om gezicht en lichaam in alle zachtheid te verzorgen. Evening Primrose Versterkende Gezichtsverzorging stimuleert het natuurlijk vernieuwingsproces van de huid, verbetert de gezichtscontouren en versterkt de huidstructuur. Uit werkzaamheidstesten uitgevoerd door een onafhankelijk instituut blijkt dat 73%* van de testers na gebruik van de dagcrème vaststelt dat hun huid steviger lijkt. Na gebruik van de oog- en lipcontourcrème ervaart 83%* dat de huid rond de ogen er gladder uitziet. Voor 65%* is dit ook het geval voor de huid rond de lippen.

Evening Primrose Verstevigende Lichaamsverzorging verstevigt en versterkt de huid en voedt intensief zodat ze weer gaat stralen. Dit assortiment bestaat uit een Verstevigende Bodylotion, een Verstevigende Body Olie, een Verstevigende Handcrème en een Verzorgingsdouche.

*In-gebruik studie door een onafhankelijk instituut. Zelfbeoordeling na 4 weken met behulp van een vragenlijst. 

Revitaliseert en verbetert de huidstructuur
€25.99
Koop nu
Stimuleert het natuurlijk herstelproces
€25.99
Koop nu
Tere huid rondom de ogen en lippen
€26.99
Koop nu
Verstevigt, regenereert en voedt intensief
€18.49
Koop nu
Revitaliseert en regenereert intensief
€14.99
Koop nu
Verzorgt en verzacht
€7.99
Koop nu
Revitaliseert en regenereert intensief
€7.99
Koop nu