Tips van de schoonheidsspecialiste

“Wat ben ik blij met de nieuwe Evening Primrose-lijn! Ik was al verheugd met de komst van de Granaatappellijn voor de verzorging van dames met een rijpere huid. Maar eens je als vrouw in de overgang komt, krijgt je huid weer andere behoeften, en gelukkig is ook daar nu een oplossing voor.  De overgang is iets bijzonders in een vrouwenleven. Niet iedere vrouw heeft evenveel last van de typische klachten zoals stemmingswisselingen, nachtzweten etc. Waar we wel allemaal mee te maken krijgen, is de verandering van de gezichtshuid. Ook dit kan zich op verschillende manieren uiten, zoals pigmentatie, verslapping of beharing.
Net zoals tijdens de pubertijd of zwangerschap wordt de huid tijdens de overgang erg gevoelig als gevolg van de hormonale veranderingen. Omwille van de zeer actieve werking zijn de Granaatappel-producten dan minder geschikt. Tot nu toe adviseerde ik steeds Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging om de huid tot rust te brengen. De Evening Primrose-serie combineert deze rustgevende werking met actieve stoffen die de huid verstevigen.

Je kunt de werking van de gezichtsverzorgingsproducten nog versterken door de manier waarop je het aanbrengt. Door de crème licht kloppend en met een liefdevolle touch zachtjes aan te brengen, geef je je huid een stimulerende oppepper zonder haar te veel te activeren. Voor de dagelijkse reiniging raad Amandel Reinigingsmelk als je gezichtshuid erg gevoelig is. Is dat niet het geval, dan kan je ook Milde Reinigingsmelk en Verfrissende Tonic perfect combineren met de Evening Primrose-serie. Een wekelijks masker met Skin Food is hierbij een prima aanvulling. 
Ook je lichaam verdient extra aandacht tijdens en na de overgang. Door de afname van oestrogeen, het hormoon dat zorgt voor je vrouwelijke vormen, kan het zijn dat je figuur verandert en dat minder taille krijgt. Ook kan de huid van billen, buik en benen verslappen. Aan dit nieuwe lichaam moet je even wennen. Maar je moet het vooral ook koesteren. Daarom adviseer ik om jezelf dagelijks in te smeren met Evening Primrose Verstevigende Body Olie of  Bodylotion. Liefdevol zijn voor jezelf helpt om de veranderingen te accepteren.
Net als de dames in mijn salon hoop ik dat ook jij zult genieten van dit dagelijks beautyritueel. Want ook jij verdient het om te stralen zoals de teunisbloem!” 
Sralende groet, Danielle Ooteman