Arnica Massageolie bekroond tot Favoriete Bioproduct 2016!

Op woensdag 20 januari mocht Kim Goppel, PR-verantwoordelijke bij Weleda, de prijs in ontvangst nemen voor Favoriete Bioproduct 2016. Arnica Massageolie mag nu een jaar lang deze eretitel dragen.
Deze verkiezing is een initiatief van Bionext en de Vereniging Biologische Producenten en Handel. In totaal werden12 biologische producten voorgedragen voor de publieksverkiezing. Alle grote en kleine spelers op het gebied van biologische producten deden mee. Vervolgens was het woord aan het Nederlandse publiek: iedereen kon tussen half oktober en half januari stemmen via de website mijnfavorietebioproduct.nl. Arnica Massageolie sleepte 61% van de stemmen in de wacht.

Kim Goppel: “We zijn enorm trots op deze prijs. Arnica Massageolie is een van onze oudste en meest verkochte producten. Ook binnen ons eigen assortiment dus een echte winner! Daarnaast is dit voor Weleda een extra aanmoediging om onze groene missie verder voort te zetten. En zoveel mogelijk mensen te laten genieten van puur natuurlijke en biologische verzorgingsproducten.”
Ook in 2015 mocht Weleda de prijs van Favoriete Bioproduct in ontvangst nemen. Toen werd Amandel Verzachtende Gezichstolie bekroond.