Kom jij ook naar de geboortezorg insight trainingen?

Een echte held is puur natuur. Dat geldt voor zowel onze producten, als voor de geboortezorg professionals die ervoor zorgen dat baby’s helemaal gezond ter wereld komen. Op een bewuste en natuurlijke manier omgaan met de zwangerschap, geboorte en met verzorging, kunnen hier allemaal bij helpen.

Dit najaar brengen wij tijdens drie lezingen geboortezorg professionals samen, zodat zij inzichten krijgen aangereikt, hoe zij op een bewuste en natuurlijke manier, de beste verzorging kunnen bieden. Anna Verwaal behandelt tijdens drie middagen drie verschillende thema’s, die je bewustzijn over dit bijzondere levensmoment, vergroten.

Anna Verwaal is onder andere doula en verpleegkundige en gespecialiseerd op het gebied van hormonale fysiologie en prenatale psychologie. In haar lezingen deelt zij haar ervaringen en expertise en koppelt ze deze aan wetenschappelijk onderzoek. De eerste lezing gaat over de invloed die de geboorte kan hebben op karaktereigenschappen van baby’s en ouders. De tweede lezing gaat over hormonale fysiologie en hoe hormonen de vrouw en de baby helpen bij een natuurlijke bevalling. De derde trainingsdag behandelt zij de geschiedenis van de obstetrie en hoe de geboortezorg is ontstaan zoals wij hem tegenwoordig kennen.

Agenda

9 oktober 2018  – Pre- en perinatale psychologie

Hoe bepalen de zwangerschap en bevalling karaktereigenschappen in je leven? Waarom is het ‘gouden uur’ zo belangrijk? En welke rol kan je hierin spelen als geboortezorg professional?

Anna vertelt vanuit haar ervaring en expertise. Wat ze heeft gezien, hoe mensen met deze situatie omgingen en hoe bewustzijn bij deze situatie helpt.

Schrijf je in!

20 november 2018 – Hormonale fysiologie

Welke hormonen spelen een rol bij de bevalling? Hoe helpen deze hormonen de vrouw en de baby bij een natuurlijke bevalling? Welke hulpmiddelen kunnen worden ingezet tijdens de bevalling en hoe beïnvloedt dit het natuurlijke verloop?

Anna Verwaal geeft inzicht in deze biologische kant van de bevalling. Na de lezing ben je geïnspireerd hoe je jouw cliënten het beste kunt helpen en voorbereiden op hun natuurlijke bevalling.  

Schrijf je in!

19 januari 2019 – Geschiedenis obstetrie

Waarom bevallen veel vrouwen tegenwoordig liggend op hun rug? Was dit vroeger anders? Is er eigenlijk een ideale bevalhouding? En hoe is de geboortezorg ontstaan, zoals we hem tegenwoordig kennen?

Allemaal vragen die van belang zijn voor een bewuste bevalling. Anna neemt je tijdens deze lezing mee door de geschiedenis van de geboortezorg.

Schrijf je in!

Programma

15.00 – 15.45 uur Vrijblijvende tuinrondleiding (deelname aangeven bij inschrijving)

16.00 – 19.00 uur Lezing Anna Verwaal

Vanaf 19.00 uur Broodjes met soep en mogelijkheid tot napraten

Kosten

  • Losse lezing: €55,-
  • Pakketprijs 3 lezingen: €150,-
Wil je naar alle drie de lezingen komen? Schrijf je dan hier in, en ontvang een korting.

Locatie

Weleda

Platinastraat 161

2718 SR Zoetermeer

 

 Contact:

  • E: info@weleda.nl
  • T: 079 363 13 13