Samen creëerden we 113.000 m2 natuur!

Dank voor je hulp!

Dit voorjaar vroegen we jouw hulp. Want net als vorig jaar wilden we geld inzamelen om Natuurmonumenten te helpen bij het beschermen en ontwikkelen van de bloemrijke natuur in Nederland. Per verkocht product werd een bedrag gedoneerd dat Natuurmonumenten in staat stelt om 1m2 bloemrijke natuur te creëren.

De actie is inmiddels afgelopen, en de resultaten zijn bekend. Dankzij jullie massale steun kunnen we Natuurmonumenten een bedrag overhandigen dat hun toelaat om maar liefst 113.000 m² bloemrijke natuur te beschermen. O.a. dankzij dit bedrag kunnen ze verder aan de slag om 5 prachtige natuurgebieden in Nederland verder te ontwikkelen.

5 prachtige natuurgebieden

In 2015 kon Natuurmonumenten mede dankzij jouw hulp een aantal natuurgebieden beschermen en verder ontwikkelen. En ook dit jaar gaan ze hiermee verder. Wil je deze gebieden zelf ontdekken? Dat kan!

Naar de gebieden

Gratis wandelrouteboekje

Wil je zelf ontdekken hoe mooi onze bloemrijke natuur kan zijn? In het Bloemrijke Wandelrouteboekje staan 5 prachtige wandelingen in Nederlandse natuurgebieden. Je kunt het gratis aanvragen bij Natuurmonumenten!

Gratis boekje

Planten in nood

Wist je dat planten zoals Arnica, ogentroost en het driekleurig viooltje, onmisbare ingrediënten in onze producten, in het wild steeds minder voorkomen? Hoog tijd om hier iets aan te doen!

Meer lezen

Waarom Weleda en Natuurmonumenten voor elkaar kozen

Als je als organisatie dezelfde waarden deelt en gelijkwaardige doelen nastreeft, dan is het logisch dat je de krachten bundelt. Samen met Natuurmonumenten willen we de bloemrijke natuur in Nederland herstellen.

Meer lezen