Hoe gebruik je deze alleskunner?

Onze 8 ultieme Skin Food-tips!

Is Skin Food een gezichtscrème of eerder bedoeld voor je lichaam? Gebruik je het als handcrème of voor je voeten? All of the above en nog veel meer!

Deze 100% natuurlijke alleskunner is zo veelzijdig dat je hem op heel wat manieren kunt gebruiken. Ontdek hier onze 8 ultieme Skin Food-tips.

1. Als verzorgend masker

Kan je gezicht een oppepper gebruiken? Breng dan Skin Food eenmaal per week -bijvoorbeeld na je welverdiende verwenritueel- rijkelijk aan op je gezicht als masker waar je ook mee gaat slapen. Je zult versteld staan van het effect op je huid: een echte boost aan voeding.

2. Als aanvulling bij je dag- of nachtcrème

Vooral tijdens de winterperiode kan je gezicht droger en ruwer aanvoelen. Tussendoor kun je dan even extra smeren met Skin Food, als aanvulling op je gebruikelijke dag- en nachtcrème. Denk er wel om dat de formule zeer rijk en vol is. Spaarzaam aanbrengen is dus het advies.

3. Als handverzorging

Bij droge of ruwe handen doet Skin Food wonderen. Ook als de huid kloofjes vertoont. Masseer je handen voor je gaat slapen rijkelijk in. Draag er katoenen handschoenen overeen als je het product in wilt zetten als handmasker. De ingrediënten doen de hele nacht hun werk en maken je handen weer heerlijk zacht.

4. Als voetverzorging

Ook je voeten verdienen Skin Food. Pas dezelfde behandeling toe als bij tip 3, en ga slapen met katoenen sokjes. Resultaat verzekerd.

5. Als verzorging van de nagelriemen

Zeker tijdens de winterperiode kunnen je nagelriemen wel wat extra aandacht gebruiken. Masseer ze dagelijks in met een beetje Skin Food, zodat ze zacht en soepel blijven.

6. Als hersteller

Gekrabd door de poes, geschaafd in de tuin of ruwe plekjes op je huid? Breng meermaals per dag een beetje Skin Food aan op je huid, dan is het al snel niet meer te zien.

7. Als lipverzorging

Je lippen verzorg je het beste met een lippenbalsem, maar als je die niet meteen bij de hand hebt, kun je ter afwisseling ook Skin Food gebruiken. De mooie, natuurlijke glans krijg je er gratis bovenop!

8. Als make-up

Skin Food is niet alleen een verzorgende crème, maar je kunt er ook heel creatief mee aan de slag om je make-up extra glans te geven. Bekijk hier de Skin Food make-up tips van visagiste Vera Diercxk.