Calendula Verzorgende Olie

Calendula Verzorgende Olie is de meest pure manier om de babyhuid dagelijks te verzorgen. Het is eigenlijk een must have in elke babykamer. De olie is parfumvrij en legt een warm laagje over de babyhuid.

 

Het is een multifunctioneel product, ook te gebruiken voor:

  • Het reinigen van de billetjes tijdens een luierwissel.
  • Bij het verwijderen van meconium.
  • Bij berg. Smeer hiervoor een dun laagje op berg en laat het een nacht intrekken. De volgende dag losse delen voorzichtig eraf wrijven (evt. met een zachte borstel).

Zoals alle producten van Weleda is Calendula Verzorgende Olie 100% natuurlijk. Deze olie wordt gemaakt van twee zuivere en natuurlijke ingrediënten: biologische sesamolie en extract van biologische Calendula.

Biologische sesamolie houdt de huid zacht en soepel en beschermt tegen uitdrogen. Vitamine E in de olie beschermt tegen invloeden van buitenaf. De olie ondersteunt de ontwikkeling van de natuurlijke lipidenlaag en vermindert het waterverlies van de huid.

Extract van Calendula werkt zuiverend en verzachtend voor de huid. Calendula, of goudsbloem, is rijk aan carotenoïden, flavonoïden en saponinen. Extracten van deze plant kalmeren de huid en ondersteunen de huidregeneratie.

Veilige hechting

Lees meer

Babymassage – hoe zat het ook alweer?

Lees meer