Weleda Massages

Tatiana Burgers werkt als holistisch masseur en massagetherapeut. Tatiana masseert intuïtief en stemt haar behandeling af op wat er is of speelt op dat moment. Iedere behandeling begint met een kort voorgesprekje voorafgaand aan de massage. In combinatie met de heerlijke Body Oliën van Weleda wordt je massage een heel bijzondere ervaring van ontspanning en ‘zijn’. Reserveren kan rechtstreeks bij Tatiana via 06-26 492 893 (telefonisch, sms of WhatsApp) of via massage@luisternaarjelichaam.com. Adres salon: Platinastraat 161, 2700 AS Zoetermeer. Kijk hier voor een routebeschrijving

Ontspanningsmassage

Ontspannen begint bij jezelf met bewust ‘zijn’ en voelen in het nu. Door de kracht van de herhaling en de bewegingen tijdens deze energetische massage - vanuit de nek, over de schouders en rug (inclusief armen, handen, billen en eventueel hoofd) – kun je (dieper) contact maken met jezelf en word je je bewust van wat je voelt en ervaart. Deze behandeling kan afhankelijk van de gekozen tijdsduur eventueel gecombineerd worden met massage van de benen en voeten.

 

60 minuten: €59,50
75 minuten: €69,50
90 minuten: €79,50

Zwangerschapsmassage

Massage tijdens zwangerschap is een weldaad voor de aanstaande moeder en voor het kindje. Samen heerlijk ontspannen en genieten van de liefdevolle aanraking. De bewustwording die ontstaat door de massage brengt de moeder dichter bij zichzelf en verdiept het contact met het kindje. Door regelmatig een rustgevende massage te ondergaan tijdens de zwangerschap kan de moeder zich goed voorbereiden op een zo ontspannen mogelijke bevalling.

 

75 minuten: €69,50
90 minuten: €79,50

Mama massage

Massage na de geboorte van een kindje is eigenlijk een must have voor iedere moeder. Naast lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, spanning, opvliegers en haaruitval, kan het ook emotioneel behoorlijk zwaar zijn na een bevalling. Mama massage is niet alleen een moment van heerlijk ontspannen -zowel mentaal als fysiek-, de massage biedt prettige en natuurlijke ondersteuning en helpt het lichaam sneller herstellen na de bevalling. De massage wordt vanzelfsprekend afgestemd op de wensen van de mama en er wordt rekening gehouden met eventuele klachten.

 

75 minuten: €69,50
90 minuten: €79,50

Massagetherapie

Massage werkt niet alleen ontspannend voor lichaam en geest maar kan ook therapeutische ondersteuning bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan emotionele en/of fysieke pijn door ziekte, het verwerken van verlies, burn-out, depressie, ADHD, etc. Bij massagetherapie kan er indien gewenst wat ruimer de tijd worden genomen om de klachten en de vooruitgang te bespreken. De wijze van masseren is verder hetzelfde als bij de andere massagebehandelingen. Bij massagetherapie wordt aangeraden om zeven behandelingen te ondergaan in een ritme van eens per week.

 

75 minuten: €69,50
90 minuten €79,50