Weleda Schoonheidsbehandelingen

Tijdens de behandeling gebruikt Weleda schoonheidsspecialiste Lidy van Winden natuurlijke producten uit ons assortiment die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte van het moment. Ze gaat na wat je huidbeeld is en geeft je ook persoonlijk advies. Zo ontdek je welke producten voor jou geschikt zijn en hoe je hier nadien ook thuis mee aan de slag kunt.

Online afspraak maken

Kun je in de online agenda geen beschikbare dag vinden? Neem gerust via e-mail of telefoon contact op voor een passend tijdstip via lidy.v.winden@weleda.nl of 06-52311803. 

Het verloop van een behandeling

Elke behandeling begint met een heerlijk verwarmend voetbad met een van onze therapeutische badmelken. Vervolgens neem je plaats op de comfortabele behandelstoel voor een complete reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling, inclusief massages, maskers en heerlijk warme kompressen van zachte biokatoenen handdoeken, waarbij ook de handen en voeten niet vergeten worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100 % natuurlijke producten en ingrediënten. Zo gebruiken we voor het ontharen een pasta op basis van suiker. Na afloop heb je de unieke gelegenheid om door onze tuin te wandelen of zittend op een bankje de ontspanning nog even op je in te laten werken.

Tariefkaart

 1. Kennismakingsbehandeling (30 minuten): € 29,50
  Een fijne manier om kennis te maken met de behandelmethode en de producten. De behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging met heerlijke warme kompressen, huidanalyse, gezicht-, schouder-, nek- en decolleté-massage, aanbrengen van dag- of nachtverzorging en natuurlijk een persoonlijk huidadvies.
 2. Basisbehandeling (60 minuten): € 59,50
  Jouw wens staat centraal in deze behandeling op maat. Vooraf stemmen we samen de inhoud van de schoonheidsbehandeling af, rekening houdend met je persoonlijke behoefte en huidbeeld van dat moment. De focus kan liggen op ontspanning of op dieptereiniging en/of epileren/ontharen van het gelaat.
 3. Complete behandeling (90 minuten): € 84,50
  Jouw wens staat centraal in deze ontspannende verwenbehandeling. Vooraf stemmen we samen de inhoud van de schoonheidsbehandeling af, rekening houdend met je persoonlijke behoefte en huidbeeld van dat moment. Het is een complete behandeling inclusief voetenbad, dieptereiniging, massages, voedend masker en warme kompressen.
 4. Skin Retreat (ruim 100 minuten) : € 89,50
  Tijdens deze unieke specialistische behandeling komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod. Passend bij je gemoedstoestand en huidbeeld van dit moment. Het is een complete body & mind behandeling inclusief voetenbad, dieptereiniging, massages, maskers, heerlijk warme kompressen en een elixer. Dit alles met volledige aandacht, waardoor je na afloop totale lichamelijke en geestelijke ontspanning ervaart.
 5. Update Epileren (30 minuten) : € 29,50 De update bestaat uit een gezichtsreiniging waarna epilatie (met pincet en/of suikerhars) van wenkbrauwen, bovenlip en kin. Afsluitend met een dagverzorging.