Weleda's warme winterplan!

6 handige tips voor de winter!

De winter komt eraan, en dat merk je aan je hele lichaam. Je huid voelt schraler en droger aan als gevolg van de drogere en koudere lucht. Bovendien wordt je weerstand op de proef gesteld en ben je gevoeliger voor verkoudheden.

Goed voor jezelf zorgen is dus de boodschap! Dit warme winterplan, bestaande uit 6 handige tips, vormt alvast een prima start.

Tip 1: Verwen jezelf

Start je dag met een heerlijk verwenmoment en ruil je bodylotion tijdelijk in voor een voedende lichaamsolie, zoals de heerlijk geurende Wilde Rozenolie. De combinatie van  rozenbottel- en amandelolie maakt je huid fluweelzacht en heeft een verwarmend effect.

Tip 2: Vergeet je handen niet

Verzorg je handen met Granaatappel Regeneratie Handcrème met voedende ingrediënten zoals sesamolie en sheaboter. De olie van granaatappelpitjes -boordevol antioxidanten- beschermt je huid en stimuleert de celvernieuwing.

Tip 3: Bescherm jezelf

Brrr… vriestemperaturen. Bescherm jezelf tegen de koude met warme winterkleren én met Coldcream. Deze rijke crème beschermt de huid van je gezicht tegen gure weersomstandigheden en maakt haar heerlijk zacht.

Tip 4: Zuiver de lucht

Lopen de mensen om je heen volop te snotteren en snuiven? Zuiver de lucht met Eucalyptus Luchtzuiverende Spray. Deze mix van 8 etherische oliën (waaronder eucalyptus en lavendel) maakt de lucht vrij van belastende stoffen en heeft een verlichtende invloed op de luchtwegen.

Tip 5: Kom op adem

Kom na een drukke werkdag tot rust met Zilverspar Verkwikkingsbad. Voeg enkele dopjes van deze aromatische badmelk toe aan het warme badwater en ervaar hoe etherische zilversparolie niet alleen je luchtwegen maar ook je geest vrijmaakt.

Tip 6: Slaap lekker

Tijdens de winterperiode hebben we meer slaap nodig dan anders. Jezelf onderdompelen in een heerlijke lavendelgeur -bijvoorbeeld tijdens een massage met Lavendel Ontspanningsolie- doet wonderen voor je nachtrust en brengt je weer helemaal in balans.