Geannuleerd Geboortezorg Insight Training*

Geboorte Insight Training stond eerst gepland op 28 september 2020 maar vanwege het coronavirus (COVID-19) en de verscherpte maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt de geplande training te annuleren. 

Weleda hoofdkantoor heeft niet voldoende ruimte om alle deelnemers te ontvangen volgens de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van alle deelnemers en collega's gaat voor alles. Mocht je toch graag een lezing van Anna Verwaal willen bijwonen, bekijk voor meer informatie op de website van Anna Verwaal. 

__

Op een bewuste en natuurlijke manier omgaan met  zwangerschap, geboorte en verzorging, kunnen allemaal helpen bij het op de wereld zetten van gezonde baby’s. Daarom geeft Weleda een Insight Training aan geboortezorg professionals. Iedereen die werkzaam is in de geboortezorg is welkom, denk bijvoorbeeld aan verloskundigen, kraamverzorgsters en doulas.

Anna Verwaal behandelt tijdens de lezing het thema geboorte patronen, die je bewustzijn over dit bijzondere levensmoment, vergroten.

 

Datum: 28 september 2020 - Geboorte Patronen (€67,- per persoon)

Hoe vormen conceptie, prenatale en geboorte ervaringen de blauwdruk van ons leven? Op welke manier beïnvloeden geboorte patronen onze persoonlijke en professionele relaties? Hoe worden we ons hiervan bewust, en kunnen we anderen hierin begeleiden?

Accreditatie

KNOV: 3 punten ((PE online ID 390249)

KCKZ: 3 punten (PE online ID 390229)

Programma

15.00 – 15.45 uur Vrijblijvende tuinrondleiding (deelname aangeven bij inschrijving)

16.00 – 19.00 uur Lezing Anna Verwaal

Vanaf 19.00 uur Broodjes met soep en mogelijkheid tot napraten

20.00 Einde

Anna Verwaal

Anna Verwaal is een geboorteconsulente, docent primaire periode, UCLA gecertificeerde borstvoeding instructeur, en verpleegkundige met moeder-kind specialisatie. Zij geeft wereldwijd workshops, lezingen en geboorte begeleiding. Haar expertise is pre-conceptionele tot postnatale begeleiding.

Haar lezingen bestaan uit een combinatie van klinische kennis, de laatste ontwikkelingen uit de pre,- & perinatale psychologie en de hormonale fysiologie, samen met de ervaringen die ze de afgelopen 28 jaar werkend in verschillende landen en culturen, in samenwerking met psychologen, therapeuten, gynaecologen, verloskundigen en inheemse vroedvrouwen heeft opgedaan.
Anna is sinds 1994 lid van APPPAH, the Association of Pre and Perinatal Psychology & Health. 

Meer informatie over Anna Verwaal vind je op haar website.

Contact:

E: info@weleda.nl
T: 079 363 13 13