Laat je lichaam én geest verwennen door onze Weleda Schoonheidsspecialisten!

Afgestemd op jouw behoeften

Er is geen betere manier om de weldaad van onze producten te ervaren dan via een behandeling bij een van onze schoonheidsspecialisten. We beschikken over een netwerk van maar liefst 320 specialisten die via diverse trainingen zijn opgeleid om jou te laten genieten en weer in balans te brengen. Vanzelfsprekend worden hierbij enkel 100% natuurlijke Weleda-producten gebruikt die helemaal worden afgestemd op jouw behoefte, mindset en huidbeeld. Bovendien werken onze specialisten uitsluitend met hun handen. Ze gebruiken dus geen apparaten maar stimuleren het zelfherstellend vermogen van de huid met de kracht van aanraking in combinatie met de unieke werking van onze producten.

Behoefte om even helemaal te resetten? Je verstand op nul en totale ontspanning voor je lichaam en je geest?

Ga langs bij een Weleda-schoonheidsspecialiste bij jou in je buurt!

Zoek hier!

Weleda Verwenbehandeling

In deze behandeling, die 90 minuten duurt, komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod. Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met onze specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Ontharen of het verwijderen van eventuele onzuiverheden is optioneel. Daarna worden voeten, gelaat en schouders gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Verwenbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu.

Heb je liever een kortere behandeling of specifieke wensen?

Uiteraard houdt onze specialist hier rekening mee.

Nieuw: Weleda Skin Retreat

In onze verzorgingsproducten spelen planten de hoofdrol. De plant die het belangrijkste aandeel heeft in de formule en de werking van het product, noemen we de hoofdplant. Deze heeft bepaalde kenmerken die je ook in het product zelf zal terugvinden. Zo brengt de amandel de huid tot rust, terwijl de granaatappel een activerende werking heeft. Deze visie passen we nu toe in de Weleda Skin Retreat, een behandeling die op een holistische manier inspeelt op jouw specifieke behoeften en die van je huid. Tijdens de Weleda Skin Retreat kijkt onze specialist welke plant het beste bij jouw huidbeeld en gemoedstoestand past. Een passende massage en producten worden geïntegreerd in deze behandeling, zodat je even helemaal tot jezelf kunt komen.

Verloop van de Weleda Skin Retreat

De Weleda Skin Retreat duurt 100 minuten en start met een uitgebreide huid- en wensenanalyse. Terwijl je geniet van een weldadig voetbad kies je samen met onze specialist welke plant voor deze behandeling voor jou het beste is. Hierna wordt je tot rust gebracht met Body Balancing, een ontspanningstechniek die je helpt los te laten.

Vervolgens wordt je gelaat gezuiverd met kompressen en gereinigd met een passend leemmasker. Als extra optie kan gezorgd worden voor ontharing en de verwijdering van onzuiverheden. Daarna volgt de speciale plantmassage voor gelaat, schouders en voeten, gevolgd door een intensief voedend masker of pakking. Vervolgens wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Via de Body Wake Up-techniek brengt de specialist je weer in het hier en nu.

De Weleda Skin Retreat wordt uitsluitend aangeboden door onze Premium Schoonheidsspecialisten.

Deze kun je vinden via deze link.

Iris Skin Retreat

Verkoelend & doorstromend

De irisplant gedijt zowel in zeer droge als vochtige omstandigheden dankzij haar uitstekende vochtregulerende vermogen. Deze kracht vind je ook terug in extract van iriswortel, wat helpt om de natuurlijke vochtbalans in de huid te herstellen.

Aan te raden bij:

 • Droge of vochtarme huid
 • Gecombineerde, onzuivere huid
 • Behoefte aan verkoeling en hydratatie
 • Bij een normale huid met vurigheid en roodheid

 

Rosa Mosqueta Skin Retreat

Vitaliserend & harmoniserend

De delicate geur van de wilde roos werkt harmoniserend, wat maakt dat deze behandeling helpt om lichaam en geest weer in balans te brengen. Bovendien helpt Rosa Mosqueta-olie om de eerste tekenen van huidveroudering te verzachten.

Aan te raden bij:

 • Bleke, doffe, droge, vermoeide en/ of belaste huid
 • Eerste tekenen van huidveroudering
 • Herstel van emotionele en lichamelijke belasting

 

Granaatappel Skin Retreat

Activerend & stimulerend

Granaatappel is van oudsher een symbool van schoonheid. Granaatappelpitolie heeft sterk antioxidatieve eigenschappen en een intens voedende werking die het beste tot haar recht komt bij de rijpere huid.

Aan te raden bij:

 • Eerste rimpels en/of pigmentvlekken
 • Huid die begint te verslappen en behoefte heeft aan stimulatie
 • Huid die na ziekte of stress een extra energieboost kan gebruiken

 

Evening Primrose Skin Retreat

Revitaliserend & versterkend

De bloemen van de Evening Primrose of teunisbloem openen als het begint te schemeren. Dit gebeurt in een heel korte tijdsspanne, waaruit blijkt hoeveel dynamiek en kracht er in deze plant schuilgaat. Deze eigenschappen vind je terug in teunisbloemolie, die de huid beschermt tegen vochtverlies en de regeneratie van de huid stimuleert.

Aan te raden bij:

 • Rijpe en/of verslapte huid
 • Gevoelige huid Hormoonschommelingen tijdens de overgang
 • Een huid die intens gevoed moet worden

 

Amandel Skin Retreat

Koesterend & omhullend

Niet alleen heb je zelf soms een teveel aan prikkels en invloeden van buitenaf, ook je huid heeft soms behoefte aan rust. Als er één vrucht is die de grens tussen buiten en binnen doeltreffend bewaakt, dan is het wel de amandel. Deze pit, van de buitenwereld afgeschermd door een harde schil en bolster, bevat de kostbare zoete amandelolie met tal van huidverzorgende en verzachtende eigenschappen.

Aan te raden bij:

 • Gevoelige of onrustige huid
 • Roodheid, branderigheid, jeuk, schraalheid, allergieën of intoleranties
 • Emotionele gevoeligheid die zich weerspiegelt in het huidbeeld

Weleda Mama Behandeling

Wat is er prettiger als je zwanger bent om naast alles wat er ineens op je afkomt ook een moment ontspannen te kunnen genieten van een behandeling bij een schoonheidsspecialist? Zeker als deze is afgestemd op de unieke periode die je nu doormaakt. En al helemaal als je daarbij ook nog eens deskundig advies krijgt bij jouw huidbeeld dat je gedurende deze periode meerdere keren zult zien veranderen.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen om jou – naast welverdiende ontspanning – in de kracht van je lichaam te plaatsen. Tijdens de behandeling wordt rekening gehouden met alle fases waar je tijdens je zwangerschap mee te maken krijgt en is in samenwerking met verloskundigen ontwikkeld. 

 

 

 

 

Complete serie

De complete serie Weleda Mama Behandelingen bestaat uit vier verschillende behandelingen. Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap.

1. Weleda Mama Behandeling 1ste trimester

2. Weleda Mama Behandeling 2de trimester

3. Weleda Mama Behandeling 3de trimester

4. Weleda Mama Ontzwanger Behandeling (vanaf c. 6 weken tot 3 maanden na de bevalling)

 

Elke behandeling duurt 90 minuten. De mama behandeling wordt aangeboden door Weleda Schoonheidsspecialisten die hiervoor een training hebben gevolgd. Vind je Weleda Schoonheidsspecialist hier.

 

 

Weleda Arnica Rug-, Nek- en Schouderbehandeling

Steeds meer mensen hebben een zittend beroep, waarbij de computer, smartphone of tablet onmisbaar is. Wist je dat je hierbij een statische en verkrampte houding aanneemt? Dit resulteert in spanningen in voornamelijk het rug-, nek-en schoudergebied, met soms langdurige spanningsklachten tot gevolg.

De Weleda Arnica Rug-, Nek- en Schouderbehandeling, geïnspireerd op de Arnica plant, is speciaal ontwikkeld om in dit gebied ontspanning te bieden en langdurige klachten in dit gebied te helpen voorkomen. Deze behandeling duurt 60 minuten.
Vind hier een schoonheidsspecialist bij jou in de buurt.

Een afspraak maken bij een Weleda Schoonheidsspecialist bij jou in je buurt?

Kijk snel hier!