Weleda City Spa

Zin in een heerlijk ontspannende massage of verzorgende (gezichts)behandeling? Pak een fijn moment voor jezelf in een Weleda City Spa. Met alleen 100% natuurlijke producten, goed voor lichaam en geest.

Boek direct

Waar vind je ons?

Geniet van een ontspannen, holistische massage of gezichtsbehandeling bij een van onze vestigingen:

In de komende jaren zal je Weleda City Spa steeds vaker tegen komen bij Van der Valk hotels. Van der Valk is namelijk onze nieuwe partner! Samen kunnen we een perfecte wellness-beleving creëren in de prachtige omgeving van de hotels.   

Je kunt een behandeling boeken als hotelgast, maar ook als je in de omgeving woont of in de buurt bent!

Over Weleda City Spa

  • 100% natuurlijke producten
  • 100% holistisch 
  • 100% ethical trade

Kies voor een relaxmassage, maak je spieren blij, verwen je gezicht én jezelf. Alle behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw huid en hoe je je voelt. Zowel de producten als de massagetechniek.

Bekijk alle massages

Bekijk alle gezichtsbehandelingen van de schoonheidsspecialist

Alleen 100% natuurlijke producten

Bij alle behandelingen en massages maken we alleen gebruik van 100% natuurlijke producten. Dat betekent geen synthetische stoffen of conserveringsmiddelen. Bij je bezoek aan een van onze spa’s kijken we eerst goed naar wat jouw huid nodig heeft uit de natuur. Planten spelen daarbij een hoofdrol.

Holistische behandelingen

We hebben een holistische visie: de mens als geheel is belangrijk. Het gaat dus bij ons niet alleen om het voorkomen of wegnemen van pijn of spanning.

Al onze behandelingen en massages zijn goed voor lichaam én geest. Daarom voel je je als herboren na een bezoek aan een van onze spa’s. 

Ethical trade voorop

Ook onze City Spa’s zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. We gebruiken duurzame en natuurlijke materialen bij de inrichting, bijvoorbeeld hout, bamboe, papier en klei. Kom helemaal tot rust in een totaal ontspannende omgeving.