Onze belofte voor kwaliteit

Onze kwaliteitslabels garanderen jou dat onze producten aan een aantal voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en biologische productie. Je vindt ze hieronder op een rij.  

Kwaliteitsmerk Natrue

Al onze producten hebben het Natrue-kwaliteitslabel. Het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Ons bewijs aan jou dat we bij Weleda alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruiken.

Lees welke garanties je nog meer krijgt voor onze producten.

Meer over kwaliteitsmerk Natrue

VEGAN

Onze producten met het VEGAN-label zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten. Het label garandeert dat de producten 100% vegan-proof zijn.

Meer over onze VEGAN-proof producten

UEBT

Sinds 2011 zijn we lid van de Union for Ethical Biotrade (UEBT). Een non-profitorganisatie die het gebruik van duurzame grondstoffen vooropstelt. En die strijdt voor eerlijke handel en respect voor iedereen in de productieketen.

Waarden die je volledig terugvindt bij Weleda.

Meer over UEBT

EU-keurmerk voor Biologische Productie

Dit keurmerk staat op alle biologische voedingsmiddelen die in de Europese Unie (EU) zijn geproduceerd. Het keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologische landbouw.

Andere kwaliteitslabels

We hebben nog 2 kwaliteitslabels op het gebied van duurzaamheid:

Climate Neutral Group

Duurzaamheid is helemaal geïntegreerd in ons bedrijf. Zo zijn we bijvoorbeeld goed op weg naar een volledig klimaatneutrale onderneming.

Climate Neutral Group

Certysis Biogarantie

Een duurzame manier van werken in de hele productieketen staat bij ons steeds centraal. Dit label Eerlijke handel en onze biodynamische manier van telen zijn daar een voorbeeld van.   

Certysis