Onze partners in duurzaamheid, natuur en biodiversiteit

natuur

De zorg voor het behoud van de natuur is onderdeel van onze missie. Net als die van onze duurzame partners. Maak kennis met de partners van Weleda.  

Biodiversiteit vóór alles

Bij alles wat we doen hebben we één belang voor ogen, net als onze partners: onze natuur. Biodiversiteit staat daarbij voorop. Het betekent dat de verschillende planten- en diersoorten in harmonie met elkaar leven. Onze grootste zorg is om die balans in de natuur te behouden. Zo helpen we bijvoorbeeld om te voorkomen dat bepaalde bedreigde plantensoorten uitsterven.

Natuurmonumenten: samen sterk voor biodiversiteit

Natuurmonumenten en Weleda hebben een belangrijk gemeenschappelijk doel: de zorg voor het behoud én de ontwikkeling van onze prachtige Nederlandse natuur. Dit doen ze door bestaande natuur te herstellen en ontwikkelen, maar ook door nieuwe gebieden aan te leggen.

Weleda steunt hen met een jaarlijkse campagne bij het ontwikkelen en beschermen van een aantal natuurgebieden.

Naturalis: samen sterk voor biodiversiteit

Naturalis en Weleda hebben een gezamenlijke passie voor natuur én de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In Nederland en de rest van de wereld.

Dankzij de samenwerking wordt het belang van biodiversiteit onder de aandacht gebracht. En kan Naturalis investeren in het behoud van biodiversiteit in Nederland.

Plastic Soup Foundation: in strijd tegen microplastics 

Zorg voor de natuur en voor elkaar. Dat is wat Weleda en Plastic Soup Foundation allebei nastreven. Plastic Soup Foundation zet zich in voor de strijd tegen plasticsoep. Daar horen microplasticvrije verzorgingsproducten bij.

Samen brengen we het belang van microplasticvrije verzorgingsproducten onder de aandacht. Zodat consumenten met een gerust gevoel kunnen blijven smeren.

Onze producten zijn trouwens naast natuurlijk en biologisch ook 100% microplasticvrij.

 

Belofte voor kwaliteit

Bij alles wat we doen hebben we één belang voor ogen, onze natuur. Dat zie je terug in samenwerkingen met onze partners. Maar ook in onze producten. Onze kwaliteitslabels garanderen jou dat onze producten aan een aantal voorwaarden voldoen.  Zoals op het gebied van duurzaamheid en biologische productie.