Weleda City Spa

Massage bij Weleda City Spa

Zin in een heerlijk ontspannende massage of verzorgende (gezichts)behandeling? Pak een fijn moment voor jezelf in een Weleda City Spa. Met alleen 100% natuurlijke producten, goed voor lichaam en geest.

Kom genieten in de Weleda City Spa. Op 8 locaties in Nederland zorgen onze masseurs en schoonheidsspecialisten ervoor dat je heerlijk in de watten wordt gelegd. En dat op een 100% natuurlijke manier!

Onze behandelingen

Kom langs voor een van onze massages of gezichtsbehandelingen. Van een ontspanningsmassage tot een stevige sportmassage. En van een gezichtsbehandeling voor jongeren tot een uitgebreide gezichtsbehandeling met deelmassages. Ervaar de unieke behandelingen bij Weleda City Spa.

  • 100% natuurlijke producten
  • 100% holistisch 
  • 100% ethical trade

Bekijk alle massages

Bekijk alle gezichtsbehandelingen van de schoonheidsspecialist

Over Weleda City Spa

Een behandeling in een Weleda City Spa is een behandeling met alle aandacht voor jou. Met de grootste zorg voor privacy en comfort. 

 

Maak je spieren blij, verwen je gezicht én jezelf. Alle behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw huid en hoe je je voelt.

 

Massagestoel bij Weleda City Spa

Waar vind je ons?

Geniet van een ontspannen, holistische massage of gezichtsbehandeling bij een van onze vestigingen:

In een Weleda City Spa in een Van der Valk-hotel kan je een behandeling boeken als hotelgast, maar ook als je in de omgeving woont of in de buurt bent!

Alleen 100% natuurlijke producten

Bij alle behandelingen en massages maken we alleen gebruik van 100% natuurlijke producten. Dat betekent geen synthetische stoffen of conserveringsmiddelen. Bij je bezoek aan een van onze spa’s kijken we eerst goed naar wat jouw huid nodig heeft uit de natuur. Planten spelen daarbij een hoofdrol.

Holistische behandelingen

We hebben een holistische visie: de mens als geheel is belangrijk. Het gaat dus bij ons niet alleen om het voorkomen of wegnemen van pijn of spanning.

Al onze behandelingen en massages zijn goed voor lichaam én geest. Daarom voel je je als herboren na een bezoek aan een van onze spa’s. 

Ethical trade voorop

Ook onze City Spa’s zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. We gebruiken duurzame en natuurlijke materialen bij de inrichting, bijvoorbeeld hout, bamboe, papier en klei. Kom helemaal tot rust in een totaal ontspannende omgeving.