Retourneren

Retourneren

Retourneren

Wij hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Mochten de producten niet helemaal voldoen aan je verwachtingen, dan kun je de artikel(en) binnen 14 dagen retourneren mits in oorspronkelijke verpakking en in goede, ongebruikte staat (indien redelijkerwijs mogelijk).

 

Retourprocedure:

  1. Controleer of je artikel/artikelen compleet, ongebruikt en onbeschadigd is/zijn.  
  2. Je kunt je retour aanmelden via het e-mailadres [email protected] onder vermelding van je ordernummer. Optioneel is dit retourformulier te gebruiken.
  3. Verstuur jouw retourpakket vervolgens naar onderstaand retouradres: 

 

WELEDA Benelux 
Platinastraat 161 
2718SR Zoetermeer 
Zet jouw ordernummer onder het adres etiket. 

Voorwaarden voor retourneren

  • Je hebt het recht om zonder opgave van redenen en 14 dagen na de dag waarop je jouw bestelling hebt ontvangen, hiervan af te zien. 
  • Wanneer je van de aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst aan WELEDA te laten weten. 
  • Graag ontvangen we de producten zo spoedig mogelijk terug, maar in ieder geval binnen 14 dagen na het moment waarop je hebt laten weten dat je de overeenkomst wilt herroepen. Je bent op tijd als de producten worden teruggestuurd binnen deze periode van 14 dagen.
  • Webshopbestellingen kunnen alleen geretourneerd worden. Ruilen is niet mogelijk. Je kunt natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen als je een ander artikel(en) wenst te ontvangen. 
  • Je krijgt alleen het volledige aankoopbedrag terug indien de artikel(en) van de bestelling compleet is/zijn en in de originele staat/fabrieksverpakking. Gebruik indien mogelijk de originele verzenddoos of een andere stevige verpakking. 
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.
  • De kosten van je retour worden niet vergoed. 

Terugbetaling

WELEDA betaalt het gehele aankoopbedrag (exclusief retourkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. WELEDA mag echter wel wachten met terugbetaling totdat we de retourzending hebben ontvangen. Of tot het moment dat je aangetoond hebt de goederen te hebben teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerder valt. 

Wanneer je op jouw bestelling verzendkosten hebt betaald ontvang je deze ook retour. Terugbetaling vind plaats met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins met WELEDA bent overeengekomen.

Beschadigd of verkeerd geleverd product

Wij streven ernaar je bestelling zo goed mogelijk te verpakken en verzenden. Als bij levering blijkt dat je bestelling niet juist is (schade of onjuiste producten), kun je contact opnemen met onze klantenservice [email protected].  

Waarom kan ik niet gratis retourneren?

Al onze producten zijn met zorg, aandacht en met oog op duurzaamheid gemaakt. Gratis retourneren past niet bij ons duurzame beleid. Retourneren kost verpakkingsmateriaal, brandstof en de geretourneerde producten kunnen niet altijd opnieuw gebruikt worden.

We waarderen je begrip voor ons duurzame streven en zijn blij dat je bewust hebt gekozen voor een product met aandacht voor het milieu. Door bewust je aankopen te doen, draag ook jij bij aan een duurzamere wereld! 

Contact

Voor retourzendingen, of het ontvangen van een beschadigd of onjuist product, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 9:00 uur tot 17:00 uur. Via [email protected] of 079 363 13 35.