Natuurlijk gezond

Onze kijk op gezondheid

Een gezond lichaam is een lichaam dat in balans is, aldus de antroposofische geneeskunde. Deze visie ligt ten grondslag aan alle producten van Weleda, producten die je helpen je lichaam terug in balans te krijgen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

Meer over onze kijk op gezondheid

Zelfzorg

Voor kwaaltjes als verkoudheid, vermoeide benen of spierpijn hoef je niet naar de dokter, maar kun je je lichaam zelf ondersteunen bij het natuurlijke herstelproces. Wij bieden een assortiment aan natuurlijke zelfzorgmiddelen die je lichaam kunnen ondersteunen.

Natuurlijke zelfzorgmiddelen van Weleda

Geneesmiddelen

Naast verzorgingsproducten en zelfzorgmiddelen biedt Weleda ook geneesmiddelen die door een arts voorgeschreven dienen te worden. Deze homeopathisch gepatenteerde geneesmiddelen zijn ontwikkeld vanuit antroposofische behandelmethoden en zijn aanvullend bij conventionele behandelingen.

Meer over onze geneesmiddelen

Een overzicht van de producten

Voor een overzicht van alle geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen die Weleda momenteel in assortiment heeft kun je onze online database raadplegen. Via dit overzicht vind je alle producten met toedieningsvorm, inhoud, samenstelling en gebruikelijke dosering.

Naar de database

Een arts in je buurt

De geneesmiddelen van Weleda zijn alleen verkrijgbaar op recept voorgeschreven door een arts. De NVAA biedt een overzicht van alle artsen zich na het behalen van hun artsendiploma verder gespecialiseerd hebben in de antroposofische geneeskunde.

Overzicht van antroposofische (huis)artsen