Zelfzorg

Voor kwaaltjes zoals een verkoudheid, vermoeide benen of spierpijn hoef je meestal niet naar de dokter. Maar ze kunnen wel vervelend zijn. Om je lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke herstelproces hebben we een aantal zelfzorgmiddelen ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Er zijn drie categorieën zelfzorgproducten op de markt: gezondheidsproducten, medische hulpmiddelen en zelfzorggeneesmiddelen. De samenstelling, claim en het werkingsmechanisme bepalen binnen welke categorie een product valt.

 

Alle zelfzorgmiddelen bevatten uitsluitend plantaardige, minerale en soms dierlijke stoffen (zoals bijenwas) van natuurlijke of biologische kwaliteit. Ze bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Bekijk het overzicht van onze zelfzorgmiddelen.

 

Lees voor het gebruik van een zelfzorgproduct altijd eerst grondig de gebruiksaanwijzing of bijsluiter in de verpakking. Raadpleeg bij twijfel of als je klachten aanhouden, verergeren of regelmatig terugkeren altijd een arts.

Een overzicht van al onze zelfzorgmiddelen

Meer lezen over zelfzorg?

Op zelfzorg.nl vind je heel wat tips, advies en informatie over hoe je bepaalde klachten zelf kunt aanpakken, samen met een handig overzicht van alle beschikbare zelfzorgproducten in Nederland!

Gencydo Neusspray

Bij pollen in de lucht
1 review
20 ml

Visiodoron Malva Oogdruppels

100% natuurlijke verzorging bij droge en geïrriteerde ogen. Bevochtigt, kalmeert en verfrist.
4 reviews
0,4 ml (10 st.)

Ogentroost Oogdruppels

Verzachtende oogdruppels bij tranende, rode en geprikkelde ogen
28 reviews
0,4 ml (10 st.)

Arnica Zalf

Ondersteunt het herstel van gevoelige spieren
2 reviews
25 g
€8.99
Koop nu