skin food an flowers


Nieuw: Skin Food Voedende Gezichtsverzorging

De geliefde Skin food lijn heeft nu 3 nieuwe producten speciaal voor je gezicht! Skin Food Voedende Reinigingsgel, Skin Food Voedende Dagcrème en Skin Food Voedende Nachtcrème zijn 100% natuurlijk, biologisch en vegan. De producten hydrateren en voeden de normale tot droge huid intensief. Word wakker met een stralende gloed!

Biologisch en 100% natuurlijk

Het geheim van Skin Food? De kalmerende plantenextracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische Kamille. Aan deze geliefde Skin Food formule zijn kostbare ingrediënten toegevoegd. Zoals extract van olijfblad en Sacha-Inchi olie. Deze ingrediënten brengen je huid tot rust, herstellen de huidbarrière en zorgen voor een zijdezachte huid.
  • Skin Food Voedende Dagcrème: +72% onmiddelijke hydratatie*
  • Skin Food Voedende Nachtcrème: +24% meer celvernieuwing**
  • Skin Food Voedende Reinigingsgel: +100% geeft aan: make-up wordt effectief verwijderd***

* 15 minuten na eenmalig gebruik. Gemeten in een gebruikersonderzoek.** Na tweemaal daags gebruik gedurende 4 weken.*** Na tweemaal daags gebruik gedurende 1 week.

woman applying cream

Skin Food Voedende Gezichtsverzorging

Laat je huid stralen met de 100% natuurlijke producten. Je koopt de dag- en nachtcrème in een groene pot van gerecycled glas. En Skin Food Voedende Reinigingsgel zit in een tube van 100% gerecycled aluminium.

Hydrateert en herstelt de huid. Skin Food Voedende Dagcrème voor de normale tot droge huid.
4,8 van 5 sterren
28 reviews
40 ml
{{ 1699 |formatPrice |currency }}
Regenereert en herstelt de huid. Skin Food Voedende Nachtcrème voor de normale tot droge huid.
4,9 van 5 sterren
35 reviews
40 ml
{{ 1799 |formatPrice |currency }}
Reinigt en hydrateert de huid. Skin Food Voedende Reinigingsgel voor de normale tot droge huid.
4,8 van 5 sterren
33 reviews
75 ml
{{ 1299 |formatPrice |currency }}
skin food still life

Skin Food Voedende Dagcrème

De dagcrème voedt en hydrateert je huid intensief. Skin Food Voedende Dagcrème trekt snel in en is een fijne basis voor onder je make-up. Voor een zijdezachte huid en een mooie gloed.

Skin Food Voedende Nachtcrème

Skin Food Voedende Nachtcrème combineert het extract van driekleurig viooltje en Calendula met Sacha-Inchi olie en shea butter. De nachtcrème voedt je huid intensief, versterkt de huidbarrière en stimuleert de natuurlijke celvernieuwing.

Skin Food Voedende Reinigingsgel

De reinigingsgel verandert op je huid van een gel in een olie. Voeg je water toe? Dan ontstaat er een melkachtige emulsie die je huid op milde wijze reinigt. Skin Food Voedende Reinigingsgel verwijdert in water oplosbare make-up zonder je huid uit te drogen.

Hoe gebruik je Skin Food Voedende Reinigingsgel?

Reinigingsgel of gezichtsmasker? Skin Food Voedende Reinigingsgel is het allebei! Maak je huid zacht en schoon met 100% natuurlijke ingrediënten.

hand with gel

Verwarm een kleine hoeveelheid Skin Food Voedende Reinigingsgel tussen je schone, droge handpalmen...

woman washing face

Breng daarna aan op een droog gezicht, hals en decolleté...

woman rinsing face

Voeg water toe en begin met masseren. Zie hoe de gel verandert in een melkachtige emulsie...

woman cleaning face

Spoel het af met water.

woman applying cream

Skin Food Voedende Reinigingsgel als gezichtsmasker? Breng een dunne laag gel aan op je gezicht. Ontspan voor 10 minuten en was je gezicht met lauwwarm water.

Zorg voor je huid én voor de natuur

two female faces
Met Skin Food Voedende Gezichtsverzorging zorg je niet alleen voor je huid, maar ook voor de planeet. De potten zijn gemaakt van gerecycled groen glas. En Skin Food Voedende Reinigingsgel koop je in een tube van 100% gerecycled aluminium.