Weleda schoonheidsspecialisten

Op zoek naar een bijzonder verwenmoment voor jou en je huid? Onze speciaal opgeleide specialisten staan voor je klaar. Er is altijd een Weleda schoonheidsspecialist bij je in de buurt.

Helemaal afgestemd op jou

Onze 300 schoonheidsspecialisten gebruiken alleen 100% natuurlijke Weleda-producten. Die bevatten geen synthetische stoffen, conserveringsmiddelen en minerale oliën. Alle ingrediënten zijn sowieso mild voor je huid. We selecteren ze op basis van hun specifieke werking zodat je huid straalt.

Unieke behandeling

Een behandeling start altijd met een uitgebreide analyse van je huid. Zo bepaal je samen met de schoonheidsspecialist wat het beste bij jou past. En waar je behoefte aan hebt. Bovendien werken onze specialisten alleen met hun handen. Ze gebruiken bewust geen apparaten omdat ze overtuigd zijn van het zelfherstellend vermogen van de huid.

De behandelingen

Iedere salon biedt de Weleda Verwenbehandeling aan. Daarnaast verschilt het per salon welke andere heerlijke behandelingen zij aanbieden. hieronder hebben we alvast twee andere behandelingen toegelicht. Wil je meer informatie over het aanbod? Neem dan contact op met de salon bij jouw in de buurt!

Weleda Verwenbehandeling

Ontspannende en verzorgende behandeling van 90 minuten voor je gezicht en lichaam. 

 

Weleda Mama Behandeling

Fijn een moment ontspannen genieten. Mét een deskundig advies over je huid in deze bijzondere periode. In totaal 4 behandelingen van steeds 90 minuten. Deze zijn speciaal gericht op een bepaalde fase van je zwangerschap. 

 

Weleda Arnica Rug-, Nek- en Schouderbehandeling

Deze ontspannende behandeling is speciaal ontwikkeld om langdurige klachten in rug, nek en schouder te helpen voorkomen. De behandeling duurt 60 minuten.

 

Weleda Skin Retreat

Ontspannende behandeling van gezicht en lichaam van 100 minuten. Samen met onze specialist kies je de plant die voor jouw huid het beste is. Mét plantmassage. De Weleda Skin Retreat wordt uitsluitend aangeboden door onze Premium Schoonheidsspecialisten.

  • Iris Skin Retreat: Werkt verkoelend en hydraterend. Speciaal voor de droge huid, gecombineerde onzuivere huid en normale huid die last heeft van roodheid.
  • Wilde Rozen Skin Retreat: Brengt lichaam en geest weer in balans. En helpt tegen beginnende huidveroudering en een bleke, doffe, droge of vermoeide huid. Ook goed voor de belaste huid die moet herstellen.
  • Granaatappel Skin Retreat: Heeft een intens voedende werking. Vooral voor de rijpere of verslappende huid. Aan te raden bij eerste rimpels, pigmentvlekken en huid die een extra energieboost nodig heeft. 
  • Evening Primrose Skin Retreat: Teunisbloemolie beschermt de huid tegen vochtverlies. Bij een rijpe en/of verslapte huid of een gevoelige huid tijdens de overgang. En een huid die intensief gevoed moet worden.
  • Amandel Skin Retreat: Verzachtende olie voor de gevoelige of onrustige huid. Ook als je last hebt van een rode, branderige, schrale of allergische huid. 

Weleda City Spa

Bezoek ook een van onze Weleda City Spa's. Een heerlijk ontspannende massage, sportmassage of verzorgende gezichtsbehandeling op een unieke locatie.