Vrouw met oudere huid
beauty

Beste dagcrème voor de oudere huid

Ben je op zoek naar de beste dagcrème voor de oudere huid? Dan wil je smeren met een dagcrème die je huid hydrateert en de elasticiteit verbetert. Een droge huid toont namelijk dof en vaal. En dat geldt ook voor een huid die volume verliest. Daarom bevat de beste dagcrème voor de oudere huid andere ingrediënten dan een ‘gewone’ dagcrème. Een natuurlijke dagcrème is ook voor de oudere huid de beste keuze. We leggen je graag uit waarom!

Wat is een goede dagcrème voor de oudere huid?

Er zijn talloze dagcrèmes op de markt voor de oudere huid. Elk met krachtige beloften. Maar de beloften op het potje kunnen alleen waargemaakt worden met de juiste ingrediënten. Een natuurlijke dagcrème bevat geen irriterende stoffen en verzorgt je huid met de kracht van de natuur. De beste dagcrème voor de oudere huid zit vol antioxidanten. Dit zijn 3 antioxidanten die de oudere huid laten stralen:

Granaatappel

Wist je dat granaatappel boordevol vitamine C zit? De rode vrucht helpt huidveroudering op een natuurlijke manier tegengaan. Granaatappel zorgt voor meer collageen en elastine. Dit merk je aan een stevigere huid. Ook hydrateert granaatappel je huid intensief. Én beschermt het je huid tegen blauw licht. Je vindt granaatappel in alle producten van onze Verstevigende Gezichtsverzorging.

Maca

Verstevigende Gezichtsverzorging bevat vitamine C uit Maca. Maca staat ook bekend als ‘Peruaanse ginseng’ en is rijk aan vitamine C, zink, ijzer en calcium. Dit zijn natuurlijke energieboosters voor je huid. Zo houdt vitamine C je huid stevig en helpt het pigmentplekjes verminderen.

Polyfenolen

Minder bekende, maar krachtige antioxidanten voor de oudere huid zijn polyfenolen. Dit extract uit onder andere olijfblad gaat huidveroudering tegen. Polyfenolen neutraliseren vrije radicalen, die fijne lijntjes en rimpels achterlaten. En verzachten en verzorgen je huid. Verstevigende Dagcrème bevat granaatappelpitolie, peptiden van macawortel én extract van olijfblad. Dat maakt Verstevigende Dagcrème de beste dagcrème voor de oudere huid.

Beste nachtcrème oudere huid

Het verschil tussen een dag- en nachtcrème? De beste nachtcrème voor de oudere huid heeft een vollere en rijkere structuur. Zo krijgt je huid als je slaapt een intensievere verzorging dan overdag. Verzorgen en voeden is dan ook het belangrijkste doel van een nachtcrème. Ook hier heeft je huid weer baat bij een natuurlijke crème. Dan ben je ervan verzekerd dat je geen synthetische geur- en kleurstoffen op je huid smeert.

Verstevigende Nachtcrème ondersteunt het nachtelijk regeneratieproces van je huid. Dit betekent dat je huid nieuwe cellen aanmaakt. Zo word je wakker met een stralende en frisse gloed.

Niet alleen de crème die je opsmeert helpt tegen huidveroudering. Ontdek onze 5 andere tips >

Verstevigende Gezichtsverzorging voor de 40+ huid

Versterkt de cellen en vermindert rimpels. Verstevigend Serum voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
39 reviews
30 ml
{{ 2999 |formatPrice |currency }}
Vermindert lijntjes en rimpels. Verstevigende Dagcrème voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
55 reviews
40 ml
{{ 2699 |formatPrice |currency }}
Vermindert lijntjes en regenereert. Verstevigende Nachtcrème voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
43 reviews
40 ml
{{ 2799 |formatPrice |currency }}
Vermindert rimpels, donkere kringen en wallen. Verstevigende Oogcontourcrème voor de 40+ huid.
4,9 van 5 sterren
42 reviews
12 ml
{{ 2699 |formatPrice |currency }}

Beste dagcrème voor 50 plus

Je huid vraagt op verschillende momenten in je leven om een andere verzorging. Als je rond de 40 jaar bent, vertraagt de celvernieuwing van je huid. Daarom wil je antioxidanten en energieboosters in je dagcrème. Deze stimuleren je celvernieuwing en zorgen voor een stralende gloed. Verstevigende Gezichtsverzorging is hiervoor speciaal ontwikkeld.

Ben je rond de 50 jaar? Dan dalen de hormonen oestrogeen en progesteron. Dit heeft effect op de elastinevezels en het collageen van je huid. Het resultaat is een slappere huid en meer rimpels. Als je de strakke contouren van je gezicht zo lang mogelijk wilt behouden, dan wil je smeren met een crème die de werking van oestrogeen boost. De beste dagcrème voor 50 plus bevat blauwe gentiaan, dit verstevigt en verhoogt de elasticiteit van je huid. Ontdek blauwe gentiaan >

En de beste dagcrème voor 60+? Voor de 60+ huid wil je meer hydratatie. Je huid is dan namelijk gevoeliger en droger. Er zijn speciale crèmes voor je huid op deze leeftijd, maar een voedende en hydraterende crème kan zeker helpen!  

Versterkende Gezichtsverzorging voor de 50+ huid

Serum voor de 50+ huid. Zorgt voor een egale, heldere teint en direct steviger gevoel.
4,8 van 5 sterren
30 reviews
30 ml
{{ 3499 |formatPrice |currency }}
Versterkende Dagcrème voor de 50+ huid. Vermindert diepe rimpels.
4,8 van 5 sterren
36 reviews
40 ml
{{ 3199 |formatPrice |currency }}
Versterkende Nachtcrème voor de 50+ huid. Vermindert diepe rimpels.
4,8 van 5 sterren
35 reviews
40 ml
{{ 3299 |formatPrice |currency }}
Oog- en Lipcontourcrème voor de 50+ huid. Vermindert diepe rimpels.
4,7 van 5 sterren
30 reviews
10 ml
{{ 3099 |formatPrice |currency }}

Kies de dagcrème die bij jouw huid past

Of de beloften van een dagcrème wel of niet werken, hangt dus af van de ingrediënten. Voor welk huidtype is de dagcrème gemaakt? En welke werkzame stoffen bevat de dagcrème? Onze natuurlijke gezichtsverzorging is vrij van synthetische stoffen en parabenen. De natuur heeft wat je huid nodig heeft!

Welke dagcrème voor de oudere huid kies jij?

Vermindert lijntjes en rimpels. Verstevigende Dagcrème voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
55 reviews
40 ml
{{ 2699 |formatPrice |currency }}
Versterkende Dagcrème voor de 50+ huid. Vermindert diepe rimpels.
4,8 van 5 sterren
36 reviews
40 ml
{{ 3199 |formatPrice |currency }}