Werkt anti-rimpelcrème echt?
beauty

Werkt anti-rimpelcrème echt?

Ben je op zoek naar een anti-rimpelcrème die echt werkt? We geven je antwoord op de vraag: ‘werkt anti-rimpelcrème?’ En vertellen je op welke werkzame stoffen je het beste kunt letten als je een nieuwe anti-rimpelcrème aanschaft. Zo weet je precies welke crème je huid laat stralen!

Wat doet een anti-rimpelcrème?

Om huidveroudering tegen te gaan is het belangrijk dat de verzorgingsproducten die je opsmeert vol actieve stoffen zitten. Op het potje kan staan dat het wonderen doet voor je huid, maar soms doen de ingrediënten meer kwaad dan goed. Een anti-rimpelcrème die echt werkt, helpt bij het ondersteunen van de elasticiteit, het vochtgehalte en de barrièrefunctie van de huid. Dit kan zijn in de vorm van hydraterende ingrediënten of een hoge concentratie van vitamines of antioxidanten. Een jong uitziende huid is namelijk soepel en gehydrateerd.

Werkzame stoffen in anti-rimpelcrème

Welke anti-rimpelcrème echt werkt, hangt dus af van de ingrediënten. In een dagcrème wil je een rijke olie zoals, granaatappelpitolie, om de barrière van je huid te herstellen. En in de avond wil je een vochtregulerende hydraterende nachtcrème. Deze ingrediënten ondersteunen je huid. In Verstevigende Gezichtsverzorging vind je deze vitaminebommetjes voor je huid. Zo zitten de producten boordevol vitamine C, zink, ijzer en calcium. Echte energieboosters dus!

En wist je dat we speciaal voor de 50+ huid een gezichtsverzorginglijn hebben ontwikkeld? Versterkende Gezichtsverzorging versterkt je huid en verbetert de contouren in je gezicht. 

Verstevigende dagcrème en nachtcrème

Vermindert lijntjes en rimpels. Verstevigende Dagcrème voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
55 reviews
40 ml
{{ 2699 |formatPrice |currency }}
Vermindert lijntjes en regenereert. Verstevigende Nachtcrème voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
43 reviews
40 ml
{{ 2799 |formatPrice |currency }}

Maar wat kun je het beste vermijden in een anti-rimpelcrème? Let op dat je geen crème koopt met chemische of synthetische stoffen, deze drogen je huid uit. En een droge huid oogt vaal en dof. Welke anti-rimpelcrème echt werkt tegen rimpels, valt dus samen met de werkzame stoffen in de anti-rimpelcrème.

Invloed van je levensstijl op rimpels

Er is geen magische crème die rimpels als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Er zijn wel anti-rimpelcrèmes met werkzame stoffen, waarmee je fijne lijntjes en rimpels kunt verminderen en je huid hydrateert. Zo ziet je huid er jonger uit.

Maar wat je eet en hoe je leeft, speelt ook een grote rol. Als je ongezond eet, rookt, weinig slaapt en veel stress hebt, heeft zelfs de allerbeste anti-rimpelcrème geen nut. Gelukkig kun je nieuwe gewoontes aanleren. We geven je tips over hoe je rimpels kunt verminderen naast het smeren van een anti-rimpelcrème.

Ontdek meer tips om rimpels te verminderen >

Vanaf welke leeftijd anti-rimpelcrème

Maar vanaf welke leeftijd begin je met het smeren van een anti-rimpelcrème? Dit hangt van je huidtype af. Als je aanleg hebt voor rimpels, kijk bijvoorbeeld naar je familieleden, dan is op tijd smeren belangrijk. Zo kun je al vanaf je 25e beginnen met het smeren van een anti-rimpelcrème. Dan neemt de stevigheid en veerkracht van je huid namelijk langzaam af. Maar het is daarentegen ook belangrijk om te kijken naar wat je huid nodig heeft. Een vette huid met onzuiverheden vraagt bijvoorbeeld weer om een milde verzorging.

Lees meer tips over huidveroudering tegengaan >

Ontdek Verstevigende Gezichtsverzorging

Vermindert rimpels, donkere kringen en wallen. Verstevigende Oogcontourcrème voor de 40+ huid.
4,9 van 5 sterren
42 reviews
12 ml
{{ 2699 |formatPrice |currency }}
Versterkt de cellen en vermindert rimpels. Verstevigend Serum voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
39 reviews
30 ml
{{ 2999 |formatPrice |currency }}
Vermindert lijntjes en rimpels. Verstevigende Dagcrème voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
55 reviews
40 ml
{{ 2699 |formatPrice |currency }}
Vermindert lijntjes en regenereert. Verstevigende Nachtcrème voor de 40+ huid.
5 van 5 sterren
43 reviews
40 ml
{{ 2799 |formatPrice |currency }}
Krachtige antioxidantenboost met granaatappel. Verstevigende Gezichtsolie voor de 40+ huid.
4,9 van 5 sterren
39 reviews
30 ml
{{ 2899 |formatPrice |currency }}