stoeiende kinderen
zelfzorg

Eerste hulp bij ongelukjes in en om het huis

Buiten spelen, klussen of werken in de tuin. Kleine ongelukjes in en om het huis gebeuren wel eens. Bij jong en oud. Gelukkig is daar wel iets aan te doen.

Een val is zo gebeurd

Ravotten in het bos, struikelen over een drempel, je evenwicht verliezen. Als je even niet oplet, kan het zomaar gebeuren en bezeer je je hand of knie. Met bijvoorbeeld kleine schaafwondjes tot gevolg. 

Kleine blessures en gevoelige spieren

Een botsinkje hier en daar, je vertillen, of een net iets te fanatieke fiets- of wandeltocht. Je spieren en het weefsel onder de huid krijgen het soms zwaar te verduren. En dan kan je wel eens een kleine blessure oplopen.

Altijd in huis: Calendula Zalf en Arnica Zalf

Met Calendula Zalf en Arnica Zalf heb je altijd je eerste hulp producten bij kleine ongelukjes in huis. Voor jong en oud. 

  • Calendula Zalf: te gebruiken voor de verzorging van een ruwe, schrale of een gesprongen huid. Calendula Zalf heeft een verzachtende en zuiverende invloed op de huid.
  • Arnica Zalf: ondersteunt het herstel van gevoelige spieren na fysieke inspanning. Of gebruik het bij blauwverkleuring van de huid. Arnica Zalf bevordert de doorbloeding, wat helpt bij de aanvoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen.

Eerste hulp bij ongelukjes

Bij een ruwe, schrale of gesprongen huid
5 van 5 sterren
6 reviews
25 g
{{ 949 |formatPrice |currency }}
Ondersteunt het herstel van gevoelige spieren
5 van 5 sterren
2 reviews
25 g
{{ 999 |formatPrice |currency }}

Maak je eerste hulp-setje compleet met Urtica Zalf

Geen zomer zonder muggen, of tegenwoordig ook de eikenprocessierups. En wat te denken van een geprikkelde huid door de zon? Urtica Zalf verzacht de geprikkelde, rode en gevoelige huid na zonnebrand en insectensteken.