Weleda geneesmiddelen

Onze geneesmiddelen worden voor elke patiënt individueel bereid. Een arts schrijft de dosering en de manier van gebruik voor. Informatie daarover vind je op het patiëntetiket.

Grondstoffen

Onze antroposofische en homeopatische geneesmiddelen bestaan alleen uit natuurlijk minerale, plantaardige of soms dierlijke stoffen (zoals bijenwas). Ze bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Weleda geneesmiddelen zijn mild, hebben nauwelijks bijwerkingen en helpen je om weer in balans te komen.

Toepassingen

Het assortiment geneesmiddelen van Weleda is groot. Onze geneesmiddelen bestrijken het hele scala van indicaties volgens de standaard van het Nederlands Huisarts genootschap. 

De middelen zijn zowel inzetbaar bij acute situaties als bij chronische klachten. Maar ook preventief.

Dosering en gebruik

Patiëntetiket

Door het ruime assortiment aan Weleda geneesmiddelen kan de arts de behandeling helemaal afstemmen op de patiënt. Hij kiest het middel dat het beste past bij de individuele situatie. Daarom krijg je geen aparte bijsluiter of gebruiksaanwijzing. Je vindt de informatie over de juiste dosering en het gebruik terug op het patiëntetiket.

 

Gebruikelijke dosering

Ben je op zoek naar de gebruikelijke dosering van een Weleda geneesmiddel? Dat zoek je zelf  gemakkelijk en snel op in onze database. Goed om te weten: dat kan niet bij de geneesmiddelen die speciaal voor je zijn samengesteld. 

Overzicht Weleda geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen