We ontplooien gezondheid en schoonheid in harmonie met de mens en de natuur

Zonlicht door de bomen heen

We zijn allemaal met elkaar verbonden, en hebben een verantwoordelijkheid tegenover elkaar en het milieu. Daarom houden we ons aan 6 verschillende beloftes:

1. Holistisch

Holistisch

We denken, voelen en handelen holistisch. We kijken altijd naar het grote geheel en doen ons best om dit vanuit alle perspectieven te doen. We gaan bewust om met onszelf en onze omgeving. We zijn ruimdenkend en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

2. Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

We nemen verantwoordelijkheid voor onze acties. We hechten waarde aan langdurige samenwerkingen. We zien onszelf als rolmodel: voor jou en voor de samenleving.

3. Vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouwen wordt gewonnen door eerlijkheid en transparantie. Daarom is jullie vertrouwen belangrijk voor ons. Onze communicatie is open, eerlijk en bewust. We nemen de verantwoordelijkheid en zijn niet bang om open te zijn over onze fouten. Onze samenwerkingen en partnerschappen zijn duidelijk, authentiek en eerlijk.

Gezondheid en schoonheid ontplooien in harmonie met de mens en de natuur – dat is ons doel.

Drie vrienden bij het water

4. Economische duurzaamheid

Elkaars hand vasthouden
Winst maken is niet ons grootste doel. Het is een middel om onze bedrijfsmissie ‘’gezondheid en schoonheid ontplooien in harmonie met de natuur en de mens’’ waar te kunnen maken. We proberen zo innovatief en efficiënt mogelijk te werk te gaan.

5. Ruimdenkend

Twee vrienden aan het lachen

Net als onze oprichters ruim 100 jaar geleden, zijn we niet bang om de leiding te nemen en open te staan voor nieuwe ideeën. Hiermee bedoelen we dat we creatief en gepassioneerd op zoek gaan naar de beste oplossingen. We staan open voor veranderingen en ruimte aan zoveel mogelijk gedurfde ideeën. We waarderen de kracht van diversiteit.

6. Inspiratie

Handen in de aarde

We inspireren mensen over de kracht van de natuur. We maken deel uit van de natuur en de natuur is een prachtig rolmodel. Al 100 jaar gebruiken we de kracht van de natuur in onze producten. Door de teelt van onze grondstoffen volgens biodynamische landbouwprincipes, koesteren we gezonde bodems en helpen we de biodiversiteit te behouden. En omdat we een diepe betekenis vinden in ons werk, houden we van wat we doen.