Onze kwaliteitsgarantie

We maken gebruik van de wijsheid van de natuur om jou te verbinden met de natuur. Daarom zijn al onze producten 100% natuurlijk.

100% natuurlijke ingrediënten 

Weleda gebruikt uitsluitend ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Omdat je dit als merk niet alleen kan claimen, maar ook moet kunnen bewijzen, gebruiken wij het NATRUE-kwaliteitslabel: het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica.

Dit biedt jou de garantie dat onze producten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevatten. 

Onze belofte voor kwaliteit

80% biologische ingrediënten

80% van onze grondstoffen is afkomstig uit biologische teelt of via gecertificeerde wildpluk. Een deel van onze ingrediënten telen we zelf in onze biodynamische tuinen. Het grootste deel van de grondstoffen nemen we echter af van partners van over de hele wereld. De samenwerking die we met hen aangaan, gaat veel verder dan een doorsnee klant-leverancier-relatie.

Samen zetten we duurzame teeltprojecten op, waarbij het voortbestaan van de plant in kwestie centraal staat. Ook proberen we zoveel mogelijk de plaatselijke leefgemeenschap bij deze projecten te betrekken. 

Bekijk onze teeltprojecten over de hele wereld

Uitstekende verdraagzaamheid en bewezen werkzaamheid

Dankzij de zorgvuldig samengestelde formules en hoogkwalitatieve ingrediënten zijn onze producten mild voor de huid en worden ze zeer goed verdragen. Om deze garantie te kunnen bieden, wordt elk product dermatologisch getest door een onafhankelijk instituut.

Een goed verzorgingsproduct is niet alleen zacht voor de huid, maar zorgt er ook voor dat het de natuurlijke processen in de huid ondersteunt daar waar het nodig is. Daarom worden alle Weleda producten op werkzaamheidsparameters zoals hydratatie, gladheid of huidelasticiteit getest.

Skin Food

Intensief voedende crème. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn.
54 reviews
30 ml
€5.99
Koop nu

Verstevigende Dagcrème

Antioxidatieve verzorging met granaatappel. Voor de 40+ huid.
50 reviews
30 ml
€25.99
Koop nu

Calendula Babyshampoo & Douchecrème

Reinigt babyhaar en de babyhuid uiterst mild. Prikt niet in de ogen.
31 reviews
200 ml
€8.99
Koop nu