Duindoorn

Rijk aan vitamines dankzij de kracht van de zon

Duindoorn is een overlever die weinig nodig heeft om te bloeien. De plant klampt zich vast aan de rotsbodem met zijn wortels diep in de dorre grond. De duindoornplant, een toonbeeld van vitaliteit en levenskracht, gedijt in schrale, bijna vijandige, poreuze grond waarvan hij niets vraagt. Wat de plant echter wel broodnodig heeft is zonlicht. De oranjerode, felgekleurde bessen absorberen elke zonnestraal en nemen daardoor kracht op, die wordt omgezet in waardevolle vitamines. Dat zorgt ervoor dat de vruchten boordevol energie zitten die het menselijke lichaam zowel van binnen als van buiten versterkt.

De meest opvallende eigenschap van duindoorn is zijn veerkracht. De bessen bevatten een uitzonderlijk grote hoeveelheid vitamine C. 

Duindoorn is ook een schoonheidsspecialist. De rijke olie uit de zaden en pulp beschermt de huid en versterkt haar beschermende eigenschappen. De hoge concentratie aan linol en linolzuur, palmitoleïnezuur en vitamine E verzacht irritaties. Dit dankzij de carotenoïden die de duindoornolie zijn oranjerode kleur geven, evenals de speciale relatie van de plant met licht, lucht en warmte.

Voedt de droge huid intensief
100 ml
€15.99
Koop nu
Opwekkend en vitaliserend
200 ml
€7.99
Koop nu
Voedt en vitaliseert
200 ml
€14.99
Koop nu
Beschermt en hydrateert de huid
50 ml
€7.99
Koop nu
Verhoogt de weerstand, bevat vitamine C
250 ml
€15.99
Koop nu